Cele mai ciudate nume date de vedete copiilor

9 decembrie, 2015
20th Annual Screen Actors Guild Awards   Red Carpet jpeg

De un lucru nu se duce lipsă la Hollywood: creativitate! Din păcate, în unele cazuri ar fi fost mai bine dacă celebrităţile ar fi mers pe reţete sigure. Cel puţin în materie de nume pentru copiii lor. Parcă John, Sam, Jonathan, Frank şi Bob nu mai sună aşa de rău când auzi: ”Saint”, „Buddy Bear”, ”Petal Blossom”, ”Apple” sau altele, drept nume trecute în certificatul de naştere.

Liv Tyler, Isla Fisher, Leighton Meester

Mda, şi cum în ultima vreme tind să ”răsară” şi alte nume ca acestea, ne-am gândit să ţinem o evidenţă. Haideţi, aşadar, să vedem care sunt cele mai ciudate nume date de vedete copiilor!

Începem cu sfârşitul, şi anume ”Saint West” aka al doilea copil al cuplului Kim Kardashian – Kanye West. Trebuie să recunoaştem că de când am aflat că pe băieţel îl cheamă ”Saint„ nu putem să nu ne gândim cât de bine sună ”North”... Sau nu! Amândouă sunt la fel de neinspirate şi de ciudate! Aşadar, să ne rugăm să nu vină şi bebeluşul nr. 3, pe care Kim deja s-a grăbit să-l anunţe în planurile sale viitoare. În cazul acesta, e clar ”Jesuus” se clasează pe lista scurtă de variante.

Şi Leighton Meester şi Adam Brody au devenit părinţi anul acesta. Iar micuţa lor, care a venit pe lume în luna septembrie, a căpătat numele de ... (tobe, vă rugăm) Arol Day (Ziuă) Brody! Mai e ceva de zis? Poate neinspirata glumă: ”Dar noaptea cum o cheamă?”

Alt copil venit pe lume anul acesta a fost cel al Islei Fisher şi al lui Sacha Baron Cohen. Şi el, din păcate, se încadrează în acest top cu numele: ”Montgomery Moses (Moise) Brian Baron Cohen”. Mai ales că, probabil, dacă mai aveau loc pe certificatul de naştere, micuţul mai primea un prenume.

Milla Jovovich şi Paul W. S. Anderson au doi copii: o fetiţă pe nume ”Ever (cândva) Garbo Anderson şi un băieţel ”Dashiel Edon Anderson”. Să ne întrebăm de unde le-au venit ideile? Mai bine nu!

În februarie, anul acesta, a venit pe lume şi fiul lui Liv Tyler şi al lui Dave Gardner, care, după nu foarte mult timp de gândire, a primit numele ”Sailor (marinar) Gene (gene)”.

Citiţi şi Cele mai neinspirate nume de bebeluşi de la Hollywood!Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg