Cele mai ciudate religii ale vedetelor!

27 martie, 2015

În ultima vreme s-a tot vorbit despre scientologie şi despre adepţii acestei ”religii” din rândul celebrităţilor. Însă, adevărul este că există şi alte astfel de religii care le stârnesc interesul vedetelor de peste Ocean.

În ultima vreme s-a tot vorbit despre scientologie şi despre adepţii acestei ”religii” din rândul celebrităţilor. Însă, adevărul este că există şi alte astfel de religii ciudate care le stârnesc interesul vedetelor de peste Ocean. Haideţi să vedem despre ce este vorba!

Cel mai nou curent religios printre vedetele de la Hollywood este Illuminati. Beyonce este una dintre vedetele care şi-a declarat apartenenţa la acest cult. Aceasta a afişat deseori semne Illuminati în timpul concertelor sale, iar specialiştii spun că numele fetiţei sale, Blue Ivy, reprezintă o anagram cu rădăcini în ştiinţe oculte. Alţi simpatizanţi ai acestui cult sunt: Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna, Kesha şi Lindsay Lohan.

La şapte ani, Winona Ryder a devenit un membru al cultului The Rainbow Commune, cult care presupune să trăieşti fără apă şi lumină. În aceeaşi situaţie a fost şi David Arquette şi surorile sale.

Madonna este una dintre vedetele cu religii ciudate. Cântăreaţa s-a născut într-o familie de catolici, însă a preferat să adopte religia Kabballah, prin anii `90. Un prieten apropiat i-a adus la cunoştinţă existenţa acestei religii şi a îndrumat-o să meargă la o şedinţă. Madonna a fost atât de impresionată de faptul că nu a fost discriminată că provine dintr-o familie catolică şi că a fost tratată ca o persoană care pur şi simplu ia legătura cu Dumnezeu, încât a decis să devină adeptă a acestei religii. Însă, această credinţă a durat doar 15 ani. Acum, Madonna şi-a schimbat orientarea religioasă şi a devenit simpatizanta unei organizaţii secrete catolice, numite Opus Dei.

Orlando Bloom este din 2004 adeptul budismului, renunţând la catolicism. Potrivit presei de peste Ocean, acesta s-a alăturat altor 60 de adepţi la şcoala japoneză de Budism Soka Gakkai. “Trecerea la budism m-a ajutat să analizez şi să înţeleg mai bine cele ce mi se întâmplă în viaţa de zi cu zi şi să transform respectiva informaţie într-un fel de explicaţie, care să mă ajute să-mi creez o viaţă mult mai bună”, declara la acel moment actorul.

Woody Allen, Steven Spielberg şi Bob Dylan sunt adepţi ai iudaismului. Potrivit acestei religii, adepţii trebuie să se roage în fiecare dimineaţă şi seară, şi să respecte 700 de porunci. De Sabat, sâmbăta noastră, adepţii nu au voie să meargă cu niciun mijloc de transport. O altă ”poruncă” extravagantă a acestei religii este faptul că de Paşte adepţii trebuie să arunce toate farfuriile vechi şi să cumpere altele noi. O religie costisitoare, nu glumă!

O altă adeptă a religiei Kaballa este Demi Moore. Această religie are ca principia relaţia dintre nemurire şi un Creator misterior, şi pe cea dintre moarte şi univers. Mai exact, adepţii acestei religii cred că orice element găsim în jurul nostrum ne poate duce spre cunoaştere. Iar talismanul acestei religii este brăţara roşie.

Brad Pitt este de asemenea un adept al budismului. Religia budistă a apărut în India, în sec VI-V Î.H. şi presupune ca omul să-şi depăşească condiţia pentru a obţine izbăvirea supremă. Adepţii acestei religii consider viaţa un izvor de suferinţe şi de iluzii, propovăduind renunţarea la orice plăceri.

Katherine Heigl este adeptă a mormonismului, o religie poligamă. Biserica mormonă are drept cărţi de căpătâi Biblia şi cartea mormonilor. Acest curent religios provăduieşte ideea despre întoarcerea apropiată a lui Hristos.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg