Cele mai ciudate tatuaje ale vedetelor

11 mai, 2015

Mulţi îşi aleg tatuajele care îi reprezintă cel mai bine, alţii aleg informaţii despre persoanele iubite (data naşterii, numele), iar alţii, pur şi simplu, optează pentru diferite simboluri care dau bine. Însă, din păcate, nu toate alegerile vedetelor în materie de tatuaje se dovedesc a fi inspirate.

Iată, aşadar, cele mai ciudate tatuaje ale vedetelor!

David Beckham are mai multe tatuaje, însă nouă ne-a atras atenţia unul în mod special. Şi anume, acela pe care l-a arătat în martie 2013, în timpul vizitei sale la Peking University. Nu ştim exact ce reprezintă, însă David părea destul de încântat că a putut să le arate studenţilor tatuajul lor. Deci, trebuie să însemne ceva... amuzant?

Cara Delevingne i-a impresionat pe toţi când şi-a făcut apariţia la premiera peliculei The Great Gatsby cu un leu tatuat pe deget. Din câte am auzit, Rihanna a fost cea cu ideea, aşa că aşteptăm să vedem cât de curând va regreta modelul decizia luată.

După ce a fost nevoită să-şi scoată tatuajele cu numele fostului soţ de pe spatele său, a realizat că nici crucea pe care o are desenată puţin deasupra posteriorului nu este tocmai o decizie inspirată. Vorbim, bineînţeles, de Eva Longoria care pare că nu cântăreşte foarte bine deciziile pe care le ia.

În caz că suferă de amnezie temporară, P. Diddy îşi poate da seama imediat cine este. Cântăreţul care şi-a tatuat pe mână oraşul în care locuieşte: New York. Asta, da inspiraţie pentru un tatuaj! Ce-i drept, motivaţia lui a fost uşor diferită de a noastră. El spune că iubeşte atât de mult acest oraş, încât a vrut să vadă asta scris pe mâna lui pentru tot restul vieţii.

De departe cel mai neinspirat tatuaj pe care o vedetă şi-a putut face este acesta al cântăreţei Kesha. Artista şi-a tatuat ”Suck it” pe buza inferioară. Nu ştim de ce cineva ar face una ca asta, dar sincer nici nu vrem să ştim...

Megan Fox îşi tatuase chipul lui Marilyn Monroe pe braţ, însă a decis să şi-l scoată. Motivul? ”Monroe a fost o persoană negativistă, bipolară... Mi-l şterg (n.r. tatuajul)... Nu vreau să atrag energia negativă în viaţa mea!” Păi bine măi Megan, dar a fost nevoie să ţi-o tatuezi pentru a-ţi da seama de aceste lucruri?

Ştiaţi că Ryan Gosling are tatuaje? Da, are şi crede că sunt stupide. ”Îmi plac tatuajele proaste, însă nimeni nu le face proaste. Aşa că mi-am făcut eu unul”, declara actorul în 2010 pentru W Magazine.

Citeşte şi: Cele mai reuşite tatuaje ale vedetelor

Sursa foto: Twitter / PinterestRecente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}