Cele mai controversate imagini cu Lady Gaga. Topless şi cu fundul la vedere în documentarul despre viaţa ei

25 septembrie, 2017
lady gaga 1 png

Cel mai recent documentar, despre viaţa lui Lady Gaga, vine la pachet şi cu o serie de fotografii în ipostaze nemaivăzute cu cântăreaţa americană  de 31 de ani. Totul, de la despărţirea de Taylor Kinney, ascensiunea pe plan profesional şi intervenţia chirurgicală de acum câţiva ani, dar şi momente intime din viaţa artistei, se regăsesc în filmările pentru „Gaga: Five Foot Two“.

A apărut într-o secvenţă topless, la plajă.

Pe 14 septembrie, Lady Gaga a fost spitalizată de urgenţă din cauza unor dureri puternice care o împiedicau să-şi mai susţină concertele programate. "Am fost întotdeauna sinceră cu privire la problemele mele fizice şi psihice. De ani buni încerc să le înving. Este complicat şi greu de explicat. În momentul în care mă voi simţi pregătită, îmi voi spune povestea în detaliu şi intenţionez să continui cu acest demers, astfel încât, nu numai să pot creşte gradul de conştientizare, ci şi să extind cercetarea pentru ceilalţi  oameni care suferă de aceeaşi boală. Eu folosesc cuvântul suferinţă nu pentru milă sau atenţie şi am fost dezamăgită să văd că oamenii din mediul online sugerează că dramatizez, sau că fac victima pentru a scăpa de turnee. Dacă m-aţi cunoaşte, aţi şti că aceste lucruri sunt departe de adevăr. Sunt o luptătoare. Eu folosesc cuvântul suferinţă nu numai pentru că trauma şi durerea cronică mi-au schimbat viaţa, ci pentru că mă împiedică să duc o viaţă normală. De asemenea, mă îndepărtează de la ceea ce iubesc cel mai mult în lume: fanii mei. Aştept cu nerăbdare să revin, dar trebuie să fiu în atenţia doctorilor mei acum, să fiu puternică pentru a putea sta pe scenă pentru voi în următorii 60 de ani, sau chiar mai mult", este mesajul lui Lady Gaga transmis fanilor prin intermediul social media.

Cu toate acestea, imaginile din documentarul despre viaţa ei sunt de-a dreptul surprinzătoare. Deşi bolnavă, Gaga apare la plajă cu sânii la vedere şi într-un slip minuscul de un verde aprins, ori în cabinetul medical, cu pantalonii în vine, în timp ce  medicul îi făcea o injecţie în posterior.

Lady Gaga era pe punctul a a face o injecţie, în cabinetul medicului său.

Foto: Splash News, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg