Cele mai controversate săruturi între vedete!

26 noiembrie, 2014
madonna 2 0 jpeg

Nu ştim dacă au vrut să atragă atenţia publicului sau pur şi simplu sunt dovezi de iubire, însă cert este că aceste săruturi sunt de-a dreptul scandaloase. Iată care sunt cele mai controversate săruturi între vedetele de la Hollywood!

Nu ştim dacă au vrut să atragă atenţia publicului sau pur şi simplu sunt dovezi de iubire, însă cert este că aceste săruturi sunt de-a dreptul scandaloase. Iată, astfel, care sunt cele mai controversate săruturi între vedetele de la Hollywood!

Sandra Bullock şi Meryl Streep

Euforia momentului le-a făcut pe cele două actriţe să se sărute pătimaş în faţa unui publicului prezent la gala de decernare a premiilor Critic`s Choice Movie Awards.

Click pe următoarea!

Sandra Bullock şi Scarlett Johnsson

Experienţa anterioară pare să-i fi fost pe plac Sandrei Bullock, căci ulterior aceasta s-a sărutat şi cu frumoasa actriţă Scarlett Johansson. Momentul a fost cu atât mai savuros, cu cât iniţiativa a venit după ce Scarlett i-a spus Sandrei că merita să câştige un premiu pentru sărutul cu Ryan Reynolds, cel care i-a fost soţ lui Scarlett până în anul 2011.

Michael Douglas şi tătăl său, Kirk Douglas

Momentul debordant de dragoste părintească a fost aspru criticat, fanii motivând că imaginea cu cei doi sărutându-se este de-a dreptul scârboasă.

Angelina Jolie şi fratele său, James Haven

Sărutul incestios dintre cei doi fraţi a ţinut mult timp primele pagini ale ziarelor de scandal. Angelina Jolie a justificat gestul său ca fiind o şansă de a nu intra în şabloane şi o metodă de exprimare a libertăţii.

Stephanie Seymour şi fiul său, Peter Brant Jr.

Fotografiile cu sărutul incestios au făcut înconjurul lumii şi i-a adus fostului topmodel o serie de acuze grave. Fanii au i-au reproşat lui Stephanie Seymour că afecţiunea demonstrată depăşeşte graniţele dragostei materne.

Irina Lăzăreanu şi Sasha Barton

Românca noastră pare că are o relaţie strânsă cu Sasha Barton. Prea strânsă, ar spune unii. Cele două s-au sărutat pătimaş şi au lăsat loc speculaţiilor.

Wiz Khalifa şi Amber Rose

Lipsiţi de prejudecăţi, sărutul celor doi i-au scandalizat pe mulţi. Momentul s-a consumat în 2011, pe când cei doi erau căsătoriţi.

Madonna & Christina Aguilera / Madonna & Britney Spears

Intrarea în scenă a cântăreţelor a fost intens mediatizată. Săruturile Madonnei cu Christina Aguilera, respectiv cel cu Britney Spears, au primit instant titulatura de cele mai scandaloase săruturi, cu toate că mulţi bărbaţi s-au arătat a fi cu adevărat încântaţi de ceea ce au văzut.

Momentul a avut loc pe scena evenimentului MTV VMA 2003 şi a fost desemnat "cel mai mediatizat sărut din ultimii 10 ani în Marea Britanie", potrivit unui top realizat de Selfridges.

image


Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg