Cele mai cool cupluri de la Premiile BAFTA. Hugh Grant a venit cu iubita însărcinată la eveniment

19 februarie, 2018
EE British Academy Film Awards   Red Carpet Arrivals jpeg

Oscarurile Britanice s-au desfăşurat duminică seara la Royal Albert Hall în Londra, iar nume cunoscute din industria filmului, dar şi regalităţi, şi-au făcut apariţia pe covorul roşu, în haine de gală.

A fost una dintre cele mai importante seri de premiere a filmului înainte de Oscar - Premiile Academiei Americane de Film, aşa că ţinutele spectaculoase de designer, dar şi apariţiile de cuplu, au fost apreciate şi aplaudate. Şi printre cuplurile prezente la evenimente au fost şi oaspeţii speciali - Ducesa de Cambridge şi Prinţul William, care au marcat încă o aparţie glamour înainte de venirea pe lume a bebeluşului nr. 3.

image

Salma Hayak şi Francois-Henri Pinault

Vedeta de la Hollywood a arătat superb în momentul în care a apărut pe covorul roşu alături de soţul ei, Francois-Henri Pinault. Salma Hayak şi omul de afaceri în vârstă de 55 de ani, părinţii unei fete pe nume Valentina, în vârstă de 10 ani, au îmbrăcat haine de gală, black, cu câteva accente de culoare - roşu şi verde.

image

Hugh Grant şi Anna Eberstein

Hugh Grant a participat la eveniment însoţit de partenera sa de viaţă, Anna Eberstein. Cei doi au un copil împreună şi acum aşteaptă venirea pe lume a bebeluşului nr.2, căci producător de televiziune Anna este din nou însărcinată. Ambii au purtat negru la acest eveniment, susţinând mişcările Time's Up şi #MeToo, care condamnă hărţuirea sexuală şi abuzul.

image

Patrick Stewart şi Sunny Ozell

O apariţie destul de rară pe covorul roşu, actorul Patrick Stewart a venit la BAFTA în compania soţiei sale, Sunny Ozell. Cei doi sunt căsătoriţi de 4 ani şi arată foarte îndrăgostiţi, în ciuda diferenţei de vârstă de 38 de ani.

image

Jamie Bell şi Kate Mara

S-au căsătorit vara trecută, aşa că nu e de mirare că Jamie Bell şi Kate Mara să apară împreună pe covorul roşu de la BAFTA 2018. Ea a purtat o rochie lungă, fără bretele, negru cu accente aurii, în timp ce actorul în vârstă de 31 de ani a arătat elegant într-un costum clasic.

image

Foto: Getty Images, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg