Cele mai cunoscute şi simpatice cupluri gay de la Hollywood

22 august, 2017
cupluri gay jpeg

A fi gay şi a-ţi trăi viaţa ca atare nu mai de mult timp tabu. E drept, pe la noi încă nu e privit tocmai ca un lucru normal, însă la Hollywood, la mii de kilometri distanţă, nimeni nu mai e stingherit de acest subiect. Ba mai mult, tot mai multe cupluri îşi încununează iubirea în ceremonii fastuoase, despre care se vorbeşte luni la rând. Haideţi să vedem care sunt acele cupluri gay pe care le simpatizăm de la Hollywood şi care ne-au molipsit cu fericirea şi devotamentul lor!

Jodie Foster şi Alexandra Hedison

image

Sunt căsătorite de doar trei ani, însă relaţia lor pare atât de trainică de parcă ar fi dintotdeauna. Actriţa hollywoodiană a recunoscut că e lesbiană în 2013, în timpul ce ţinea un discurs acceptând premiul Cecil B. DeMille. Jodie Foster este mamă a doi băieţi, proveniţi din relaţia de lungă durată cu Cydney Bernard.

Neil Patrick Harris şi David Burtka

image

Îndrăzneşte cineva să spună că cei doi sunt altceva decât simpatici? Neil a confirmat că este gay în 2006, iar un an mai târziu s-a logodit cu David Burtka, cu care a şi ajuns în faţa ofiţerului de stare civilă. Neil şi David sunt căsătoriţi din 2011 şi au împreună o fetiţă şi un băieţel, veniţi pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Samira Wiley şi Lauren Morelli

image

Actriţa şi scenarista serialului „Orange is the new black” s-au căsătorit chiar anul acesta, printr-o ceremonie superbă. Cele două au purtat alb şi au fost înconjurate de toţi cei dragi lor, tatăl actriţei fiind cel care a oficializat uniunea celor două.

Ricky Martin şi Jwan Yosef

Ricky Martin, Matteo Martin, Valentino Martin, Jwan Yosef

Au o familie perfectă şi o relaţie armonioasă. Anul trecut, în luna noiembrie, celebrul artist a îngenunchiat în faţa lui Yosef şi a pus întrebarea cea mare la care a primit un răspuns pozitiv. Să vină nunta!

Wanda Sykes şi Alex Sykes

image

Ele întorc capetele tuturor încă din 2008, când au decis să facă pasul următor în relaţia lor: căsătoria!

Cynthia Nixon şi Christine Marinoni

image

A şocat pe toată lumea când, după un mariaj cu un bărbat, actriţa din Sex and the City a anunţat că e gay. Cynthia se află de atunci într-o relaţie cu Christine Marinoni, cu care s-a şi căsătorit în 2012, şi alături de care are un băieţel, pe nume Max Ellington.

Jim Parson şi Todd Spewak

image

Puţini sunt cei care ştiu că actorul din ”Big Bang Theory” s-a căsătorit anul acesta cu iubitul său, designerul grafic Todd Spiewak. Cei doi sunt împreună de 14 ani.

Ellen Page şi Samantha Thomas

image

Cele două sunt de-a dreptul simpatice! De fiecare dată când sunt intervievate, Ellen şi Samantha au numai cuvine de laudă una la adresa celeilalte.

Elton John şi David Furnish

image

Ei sunt, probabil, cei mai cunoscuţi şi aprigi susţinători ai căsătoriei între persoane de acelaşi sex. Artistul l-a luat de soţ pe David Furnish în 2014, printr-o ceremonie intimă, după ce a fost căsătorit timp de patru ani cu o femeie pe nume Renate Blauel. David şi Elton sunt părinţii a doi băieţei, veniţi pe lume graţie unor mame surogat.

Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi

image

Relaţia lor a ţinut primele pagini ale ziarelor multă vreme. Şi-n prezent presa este foarte interesată de ce se întâmplă în cuplul lor, deşi cele două dau asigurări că totul e bine şi că iubirea e la ea acasă. Să le ţină!

foto: Getty, arhivă OK!Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg