Cele mai elegante dive pe covorul roșu de la Cannes. Celebrul Festival de Film a început marți

15 mai, 2024

Mult așteptatul Festival de Film de la Cannes și-a deschis porțile marți, 14 mai, iar vedetele prezente au făcut paradă cu ținutele lor elegante, pregătite din timp pentru marele eveniment.

FotoJet Cannes 1 zi jpg

Meryl Streep a participat la proiecția „Le Deuxième Acte” („Al doilea act”) și a fost ravisantă în bej pe covorul roșu, la cea de-a 77-a ediție anuală a Festivalului de Film de la Cannes, la Palais des Festivals, pe 14 mai 2024, în Franța.

Actrița de 74 de ani a fost ca o briză de primăvară, în ținuta sa deschisă la culoare. O rochie bej lungă, simplă și cu o mică trenă a avantajat-o de minune pe starul din ”Diavolul se îmbracă de la Prada”.

Delectați-vă cu aceste imagini superbe cu Jane Fonda.

Vedeta a fost spectaculoasă în prima zi a Festivalului. Celebra actriță a arătat splendid într-o salopetă neagră, elegantă, și o haină animal print. Machiată și cu părul argintiu, Jane Fonda este definiția eleganței mature. De siluetă, ce să mai zicem? Este ireproșabilă!

O altă prezență diafană a fost a modelului Helena Christensen, una dintre cele mai frumoase femei ale lumii din toate timpurile.

Părea o mireasă sfioasă pe covorul roșu al Festivalului de la Cannes! A captat atenția tuturor în rochia sa albă, fluidă, cu trenă. Helena Christensen a purtat bijuterii prețioase, colier, inel și cercei din noua colecție Pomellato High Jewellery.

Modelul german Heidi Klum a făcut senzație la premiera „Le Deuxième Acte” („Al doilea act”).

Senzuala blondină a renunțat la hainele sexy și a optat pentru o rochie de prințesă, în nuanța bordeaux, care i-a flatat silueta și trăsăturile. Toată un zâmbet, jurata de la ”America are talent” a avut la deschiderea Festivalului de la Cannes una dintre cele mai reușite apariții.

Juliette Binoche

Heidi Klum nu a fost singura vedetă care a uimit în roșu. Actrița franceză Juliette Binoche a optat și ea pentru această nuanță puternică. S-a drapat în roșu, inclusiv pantofii erau în culoarea pasiunii. Imaginea a contrastat frumos cu părul său închis la culoare.

Festivalul de Film de la Cannes a început marţi seară cu mulţi români în competiţia oficială. Anul acesta s-au înscris 22 de filme, iar unul dintre ele este producţia "Trei kilometri până la capătul lumii" a lui Emanul Pârvu. Organizatorii se tem că nu vedetele vor fi în centrul atenţiei, ci noile dezvăluiri legate de abuzurile sexuale din industria cinematografică. 

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez la premiera Atlas, Profimedia (2) jpg
Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Măruță jpg