Cele mai elegante staruri la ”Met Gala” francez, Cannes 2023. Vedetele au strălucit la amfAR Gala

29 mai, 2023

Gala amfAR, desfășurată la Hôtel du Cap-Eden-Roc în timpul Festivalului de Film de la Cannes, poate fi singurul eveniment social care rivalizează cu Gala Met.

 Ashley Graham  (1) jpg

Desfășurată la luxuriantul Hôtel du Cap-Eden-Roc în timpul Festivalului de Film de la Cannes, evenimentul strânge bani pentru cercetarea SIDA. După cum oaspeților li s-a reamintit de mai multe ori pe parcursul serii de 25 mai 2023, H.I.V. nu este dispărut (aproximativ 38 de milioane de oameni trăiau cu virusul în 2021).

Starurile s-au bulucit la eveniment, drept urmare fotografiile de covor roșu, care de data aceasta era albastru, au ținut peste 3 ore. Unele vedete s-au ferit de fotografi, în timp ce altele au întârziat la modul acceptat.

Orlando Bloom a fost văzut la coadă (da, chiar și vedetele trebuie să stea la coadă). Lucien Laviscount (Alfie în „Emily in Paris”) a întârziat, dar a venit cu un prieten, actorul Aidan Walsh. ”Nu, nu joc în în ‘Bridgerton’”, a glumit domnul Laviscount cu jurnaliștii.

Starurile s-au răsfățat cu vin și șampanie înainte de a trece la shot-urile de tequila.

Cine voia să primească la masă un încărcător de telefon, trebuia să plătească 150 de euro.

Printre cele mai elegante staruri s-au numărat Eva Longoria, Alessandra Ambrosio, Ashley Graham, Lena Mahfouf, într-o rochie cu care J Lo a făcut cândva furori, Coco Rocha, Ramona Agruma si Rebel Wilson, Kate Beckinsale, Georgina Rodriguez, soția starului Ronaldo, etc.

Cea de-a 76-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes s-a încheiat cu ceremonia de premiere a marilor câştigători. Pelicula "Anatomia unei căderi" a regizoarei Justine Triet a câştigat marele premiu Palme d'Or. Regizoarea franceză este a treia femeie care câștigă mult râvnitul trofeu. În discursul ţinut în faţa marilor vedete ale cinematografiei mondiale, l-a arătat cu degetul pe preşedintele Macron pentru modul în care a gestionat protestele sociale.

Festivalul Cannes și-a închis porțile în acest weekend, după încă o ediție spectaculoasă, unde am văzut o mulțime de ținute uluitoare pe covorul roșu. Starurile s-au întrecut în eleganță și extravaganță.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg