Cele mai evidente gafe de make-up ale vedetelor!

29 decembrie, 2014

De cele mai multe ori, vedetele arată ca şi scoase din cutie. Cu o echipă de profesionişti alături, celebrităţile au apariţii de senzaţie pe covorul roşu. Însă, când merg de la un eveniment la altul, unele vedete nu mai apelează la stilişti şi se retuşează singure

De cele mai multe ori, vedetele arată ca şi scoase din cutie. Cu o echipă de profesionişti alături, celebrităţile au apariţii de senzaţie pe covorul roşu. Însă, când merg de la un eveniment la altul, unele vedete nu mai apelează la make-up artişti şi se retuşează singure. Cât de "bine" fac asta vom vedea în cele ce urmează!

Iată astfel, cele mai jenante gafe de beauty pe care le-au făcut celebrităţile!

Rihanna

Nu că am vrea să fim răutăcioase, dar Rihanna pare să nu fie conştientă de nuanţa pielii ei. Anticearcănul aplicat e ca un semnalizator pe faţa cântăreţei.

Click pe următoarea!

Miley Cyrus a făcut exces de pudră şi asta s-a văzut. De la o poştă!

Cel mai probabil Eva Longoria a uitat să-şi verifice make-up-ul înainte să iasă din casă!

Frumoasa noastră româncă, Mădălina Ghenea, pare să fi uitat nuanţa pielii sale, căci pudra aplicată este cu câteva tonuri mai deschisă.

Nici Selena Gomez nu are simţul cantităţii. Anticearcănul aplicat în exces pare mai degrabă o mască decât o metodă de a ascunde cearcănele.

Apariţia celebrei actriţe Nicole Kidman a fost intens criticată din cauza pudrei aplicate excesiv. Nu-ţi trebuie prea mult timp să realizezi că, cel mai probabil, actriţa şi-a aplicat machiajul fără să se uite în oglindă.

Este cert faptul că Angelina Jolie nu are nevoie de un machiaj intens, însă când vine vorba de-o asemenea apariţie, poate că ar fi fost cazul ca un adevărat make-up artist să se ocupe de aspectul vedetei.

Ashely Judd pare să fi luat prea în serios nevoia de "a-ţi pudra nasul", căci apariţia vedetei a lăsat mult de dorit în materie de make-up.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg