Cele mai faimoase prietenii din copilărie de la Hollywood!

22 octombrie, 2014

Erau prieteni în copilărie, dar celebritatea i-a îndepărtat! Acesta pare să fie cazul multor vedete care odată ajunse la Hollywood s-au lepădat de vechile prietenii. Află, astfel, care sunt vedetele despre care nu ştiai că se cunosc din copilărie!

Erau prieteni în copilărie, dar celebritatea i-a îndepărtat! Acesta pare să fie cazul multor vedete care, odată ajunse la Hollywood, s-au lepădat de vechile prietenii. Află, astfel, care sunt vedetele despre care nu ştiai că se cunosc din copilărie!

Tobey Maguire şi Leonardo DiCaprio au jucat împreună în Marele Gatsby dar s-au cunoscut în urmă cu mult timp. Relaţia lor de prietenie a început pe când cei doi erau adolescenţi. Într-un interviu acordat unui post american Leo a vorbit despre cum s-au cunoscut: „După ce l-am cunoscut pe Tobey, la o audiţie, am simţit că vreau ca acest băiat să fie prietenul meu”.

Click pe următoarea!

Courtney Love şi Drew Barrymore s-au cunoscut în perioada în care erau petrecăreţe. De altfel, Courtney spune că s-a împrietenit cu Drew într-o baie, când au împărţit o ţigare. Cazul lor este mai fericit, cele două rămând prietene. Mai mult de atât, Drew i-a botezat fetiţa lui Courtney.

Jonah Hill şi Adam Levine sunt prieteni de o veşnicie. Jonah a declarat într-un interviu că ţine foarte mult la Adam şi că-l consideră ca parte a familiei lui. “ Adam era ca şi familia mea, încă este… Eu nu-l văd ca pe un rock star. Pentru mine este doar acea persoană minunată care a fost alături de mine şi familia mea. Ţin foarte mult la el şi-l respect.”

Kate Hudson şi Liv Tyler au crescut în aceleaşi cercuri faimoase, datorită părinţilor lor. Cu toate acestea, relaţia de prietenie s-a legat de-abia când au început să meargă la acelaşi liceu. Ulterior, cele două au jucat în acelaşi film şi au avut chiar şi o scenă în care s-au sărutat.

Naomi Watts şi Nicole Kidman s-au împrietenit în liceu şi de atunci s-au străduit să-şi menţină relaţia. Nicole a declarat într-un interviu pentru Telegraph că prietenia lor a depăşit multe obstacole şi că cele două au o relaţie mai puternică ca oricând.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg