Cele mai FIT vedete din România

14 martie, 2018
FotoJet (2) jpeg

Arată SUPER din cap până-n picioare! Însă silueta lor desăvârşită necesită un program strict de exerciţii fizice şi mare atenţie la alimentaţia zilnică. Iată cine sunt starurile care pun accent pe un trup bine lucrat la sală!

Mihaela Rădulescu

image

Vedeta de 48 de ani şi-a dat seama de mult timp că va reuşi să ţină timpul în loc numai adoptând un stil de viaţă sănătos. Astfel a integrat sportul în viaţa ei şi bine a făcut, pentru că arată mai bine ca niciodată! Braţe tonifiate, talie de viespe şi nişte picioare bine conturate de o masă musculată bine lucrată la sală - acesta este rezultatul efortului fizic depus de Mihaela constant.

image

Mai mult decât să viziteze sala de fitness, vedeta nu se dă în lături nici de la practica orice sport i se pare interesant. Astfel, o vedem super activă tot timpul, ceea ce este de fapt cheia menţinerii ei într-o formă de zile mari.

image

Adelina Pestriţu

image

O fi ea însărcinată acum şi cu motoarele nu la fel de turate ca înainte de sarcină, însă Adelina nu renunţă la viaţa dinamică ce i se potriveşte atât de bine. De fapt, vedeta şi-a umplut paginile de la social media cu imagini care o pun în valoare... mai ales fizic.

image

Este limpede cu ochiul liber că are maximă grijă de ea! Nu lasă niciun detaliu fizic de izbelişte în fotografiile postate online, la fel cum nici în viaţa de zi cu zi nu se abate de la un program de fitness care să îi garanteze o siluetă de vis.

image

Chiar recent a postat această imagine de la sală, alături de care a adăugat un comentariu cu privire la stilul de viaţă activ, care este, în continuare, un "must" pentru ea.

Anda Adam

image

Ce comentarii mai putem avea la asemenea imagine?! Vedeta arată demenţial şi ea ştie asta! Fiecare centimetru din trupul ei fit este lucrat la sală cu mare atenţie, astfel încât rezultatul să ne lase pe toţi cu gura căscată. Şi dacă insinuaţi cumva că fotografia a fost retuşată, poate aveţi dreptate, dar nu atât de mult încât să îi contureze muşchii pe care Anda nu i-ar avea în realitate.

image

A avut momente în care s-a accidentat şi o pauză sportivă a fost mai mult decât necesară, conform indicaţiilor medicului, însă cântăreaţa de-abia aştepta să-şi reia antrenamentul, aşa cum şi-a informat şi admiratorii pe pagina ei de socializare.

image

Mămica unei fetiţe superbe şi-a revenit la silueta de dinaintea sarcinii fără mare efort. Sau cel puţin aşa ne pare nouă, care îi admirăm silueta adolescentină a Andei.

Carmen Brumă

image

Nu le puteam trece în revistă pe vedetele super fit de la noi fără să o menţionăm pe partenera lui Mircea Badea, care, la cei 40 de ani ai ei, arată mult mai bine decât în adolescenţă, când, culmea, era supraponderală.

image

Tocmai pentru că ştie cum e să te incomodeze atât fizic, cât şi psihic kilogramele în plus, Carmen s-a apucat de sport şi... nu s-a mai lăsat. De fapt, ea şi-a menţinut stilul de viaţă activ şi în timpul sarcinii, lucru privit cu oarecare suspiciune de un număr de români.

image

Adevărul e că, atunci când o priveşti, îţi spui că tot efortul ei a meritat! Cine nu-şi doreşte un trup ca al ei? Doar Brumă arată, la 40 de ani, mai bine decât multe tinere de 20 de ani, nu?

foto - FacebookRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg