Cele mai fiţoase vedete de la Hollywood. Ele au un comportament care nu le recomandă

16 martie, 2018
cele mai fitoase jpeg

Ai jura că sunt cele mai drăguţe vedete de la Hollywood, asta dacă nu le-ai cunoaşte comportamentul din afara scenei. Unele persoane sunt plăcute, altele par drăguţe, aparent. Celebrităţile au şi ele momente mai proaste în care nu-şi pot gestiona furia şi scot la iveală nişte trăsături de caracter care nu le recomandă.

Aceste vedete sunt cunoscute ca fiind lipsite de respect faţă de ceilalţi! Este o adevărată dezamăgire pentru fani să afle că idolii lor nu sunt chiar atât de cool în viaţa reală, poate că tocmai faima şi banii i-au făcut să devină apatici.

Iată ce toane au vedetele de la Hollywood!

Jennifer Lopez

image

Este una dintre cele mai sexy şi mai cool cântăreţe, dar are şi ea nişte părţi mai puţin bune. Fanii nu ştiu, dar vedeta este uneori ostilă la interviuri. Surprinzător, la TV pare destul de jovială!

Julia Roberts

image

Actriţa este cunoscută pentru faptul că îşi tratează subalternii fără respect. Odată chiar a aruncat cu o rochie care nu-i plăcea prin cameră, doar pentru ca stilistul să o adune de pe podea. Răsfăţată?

Christina Aguilera

image

Cântăreaţa a închis un întreg magazin de pe bulevardul Sunset pentru a-şi face cumpărăturile în pace. Şi asta nu ar fi tot. Acolo erau şi clienţi care au rămas captivi în clădire, împotriva voinţei lor. Toane de prinţesă.

Ariana Grande

image

Artista le-a urat fanilor numai de bine. A luat-o gura pe dinainte după ce mai mulţi admiratori au venit după ea în culisele unui concert, Ariana spunându-le că ar trebui să "moară". Foarte urât, Ariana!

Jared Leto

image

Se pare că actorul şi cântăreţul "flirtează" destul de agresiv cu femeile, într-o manieră înfiorătoare. De asemenea, este nepoliticos şi cu fanii. Ce a făcut în timpul unui concert? I-a arâtat degetul mijlociu unui spectator care nu ştia versurile pieselor sale. Asta îl recomandă ca fiind un necioplit.

Kim Kardashian

image

În 2014, Kim Kardashian a refuzat să fie fotografiată lângă iubita de atunci a lui Chris Brown, Karrueche Tran. Kardashian a spus că Tran e prea "neinteresantă şi ştearsă" pentru ea. O snoabă?

Shia LaBeouf

image

Shia LaBeouf are  reputaţie de om nepoliticos, cu un comportament urât faţă de fani şi de colegi, ba chiar a fost surprins în ipostaze jenante în public, urinând în Ocean. Nu-i pasă!

Sandra Bullock

image

Actriţa s-a răstit la un fan în scaun cu rotile care îi cerea un autograf şi i-a mustrat pe reporterii care au înterbat-o ce poartă pe covorul roşu la un eveniment. Poate că a fost doar o zi proastă pentru ea!

Madonna

image

Madonna este foarte cunoscută pentru atitudinea sa de divă, nu doar cu fanii, ci şi cu copiii ei. Ea zboară la clasa întâi în timp ce copiii iau avioane low-cost. Aşa faci economie, Madonna?

Justin Bieber

image

El este nesuferitul absolut. La începutul carierei sale părea inocent, cu o imagine de simpatic, dar cu anii, faima l-a schimbat pe Bieber. A vandalizat proprietăţi, şi-a ignorat fanii, este nepoliticos cu alte vedete, s-a năpustit asupra jurnaliştilor şi odată a râs de un fan, numindu-l "balenă eşuată".

Beyonce

image

Se pare că puţini se pot apropia de Queen Beyonce, oamenii care fac parte din personalul său fiind instruiţi să se comporte ca la carte. Totuşi, un incident minor a scos la iveală un comportament nepotrivit. Beyonce şi-a înjurat asistenta care a vărsat în mod accidental apă pe divă. Ce preţioasă este!

Katherine Heigl

image

Este cunoscută ca fiind total nepoliticoasă cu toată lumea şi nu s-a sfiit să-i distrugă public pe unii dintre foştii regizori cu care a lucrat sau pe co-staruri cu care a filamt. Ba mai mult, chiar şi soţul său pare să fie victima crizelor ei de isterie. Aşa periculoasă să fie?

Russell Crowe

image

Actorul a fost arestat că l-a lovit pe un angajat al unui hotel cu un telefon, aşa că, să nu staţi în calea lui când este nervos!

Mel Gibson

image

De-a lungul anilor,  a insultat homosexualii, a folosit cuvinte rasiale, a acuzat evreii că au cauzat toate războaiele. Şi totuşi este faimos!

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg