Cele mai frumoase actriţe blonde

6 ianuarie, 2016
amber heard png png

Hollywood-ul e plin de femei frumoase şi talentate, dar şi de bărbaţi seducători şi cuceritori. Însă, tot figurile angelice sunt pe primul loc. Care sunt cele mai frumoase actriţe blonde, la momentul actual?

Cele mai frumoase actriţe blonde: Amber Heard

Amber Heard este deja un sex-simbol hollywoodian

Cum să nu începem cu cea mai focoasă tânără din showbiz, cea care l-a adus pe Johnny Depp la altar? Seducătoarea blondă cu ochi verzi, în vârstă de 29 de ani joacă foarte bine şi de aceea a apărut şi-n filmele de succes precum “The Danish Girl” şi “Magic Mike XXL”.

Cele mai frumoase actriţe blonde: Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Nu a fost chiar o blondă clasică, însă a debutat în 2016 cu un look feminin şi sexy, cu părul tot mai blond. Pe lângă faptul că are o frumuseţe naturală, Jennifer (25) captivează şi prin umor, stângăcie adorabilă şi inteligenţă. Şi culmea, e singură!

Cele mai frumoase actriţe blonde: Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Frumoasa de 31 de ani rămâne un sex-simbol american în locuri fruntaşe. De fapt, e una dintre cele mai sexy femei din lume, cu buzele ei cărnoase, gropiţele din obraji, privirea verzuie şi părul blond. De frumuseţea şi inteligenţa ei se bucură soţul şi tatăl copilului ei, Romain Dauriac.

Cele mai frumoase actriţe blonde: Blake Lively

Blake Lively este căsătorită cu actorul Ryan Reynolds

Cuceritorul înger pământean de 28 de ani este una dintre actriţele blonde greu de uitat. Blake împarte cariera cu antreprenoriatul şi cu maternitatea, fiind mama unei fetiţe, James, cu actorul Ryan Reynolds.

Cele mai frumoase actriţe blonde: Julianne Hough

O frumuseţe clasic americană, care şi-a început cariera cu “Dancing With the Stars”, şi care a ajuns actriţă destul de rapid. Frumuseţea ei este una de girl next door, ceea ce o face şi mai atrăgătoare.

Cele mai frumoase actriţe blonde: Elizabeth Banks

Elizabeth Banks

La 41 de ani, are un umor formidabil şi o privire greu de uitat. Starul de 41 de ani joacă impecabil, este foarte apreciată de colegii ei şi a stârnit admiraţie cu rolul negativ din “Jocurile foamei ”. Blondul o prinde foarte  bine şi o face extrem de cuceritoare.

Printre cele mai frumoase actriţe blonde, dar despre care am tot scris de-a lungul timpului, se numără şi Cameron Diaz, Kate Upton, Rachel McAdams. Care vi se pare că merită locul 1?Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg