Cele mai frumoase cupluri care s-au destrămat!

30 aprilie, 2015

Multe dintre poveştile de dragoste ale vedetelor au început frumos, dar s-au terminat dezastruos. Din păcate, indiferent de cât de sudate păreau, puţine dintre cuplurile frumoase de la Hollywood au trecut de testul timpului. Dacă şi voi sunteţi nostalgici, haideţi să vedem

Multe dintre poveştile de dragoste ale vedetelor au început frumos, dar s-au terminat dezastruos. Din păcate, indiferent de cât de sudate păreau, puţine dintre cuplurile frumoase de la Hollywood au trecut de testul timpului.

Dacă şi voi sunteţi nostalgici, haideţi să vedem care au fost cele mai frumoase cupluri care s-au destrămat.

Ben Affleck şi Jennifer Lopez

Făceau unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, însă s-au despărţit chiar când erau pe punctul de ajuns la altar. Motivul? ”Neînţelegeri!”

Pe 13 septembrie 2003 cei doi plănuise să-şi unească destineleîn faţa ofiţerului de stare civilă, însă au amânat evenimentul şi au ajuns să se despartă la începutul anului 2004.

La câţiva ani de la despărţire, Ben a afirmat pentru revista britanică ”Now Magazine” că perioada petrecută alături de cântăreaţa Jennifer Lopez a fost una nefericită şi că acesta s-a simţit sufocat în relaţia cu artista.

Melanie Griffith şi Antonio Banderas

Au fost împreună timp de 18 ani, însă au ajuns să-şi spună „adio”. Melanie a fost cea care a depus actele de divorţ, incovând ”diferenţe ireconciabile”. Cei doi s-au căsătorit în 1996, după ce s-au îndrăgostit pe platoul de filmare al peliculei ”Two Much” (1995). Căsătoria cu Antonio Banderas a fost cea de-a patra căsătorie pentru Melanie şi cea de-a doua pentru Antonio.

Înainte de Antonio, Melanie a mai fost căsătorită de două ori cu actorul Don Johnson şi cu actorul Steven Bauer, din 1982 şi până în 1987. Cu cel din urmă, Melanie are un fiu, pe nume Alexander, care s-a născut pe 22 august 1985.

Antonio Banderas a mai fost căsătorit cu actriţa spaniolă Ana Leza din 1987 până în 1996.

Johnny Depp şi Vanessa Paradis

Cei doi au avut una dintre cele mai frumoase şi durabile relaţii de iubire. Deşi nu au fost căsătoriţi niciodată, relaţia celor a fost privită drept una dintre cele mai puternice poveşti de iubire din cetatea filmului. Nu puţini au fost cei care au regretat despărţirea celor doi din 2012.

Au fost împreună timp de 14 ani şi-n urma acestei frumoase relaţii de iubire au rezultat doi copii: Lily-Rose în vârstă de 16 ani şi Jack, de 13 ani.

Brad Pitt şi Gwyneth Paltrow

Arătau atât de bine împreună! Era îndrăgostiţi, frumoşi şi faimoşi. Povestea lor de iubire era una cunoscută de toţi, aşa că despărţirea lor a generat mare tristeţe în rândul fanilor care îi vedeau pe cei doi petrecându-şi eternitatea împreună.

Justin Timberlake şi Britney Spears

S-au cunoscut înainte de a deveni faimoşi şi s-au îndrăgostit nebuneşte. Însă, relaţia lor nu a rezistat. S-au despărţit în 2002 şi toată lumea a suferit odată cu ei. La un an de la despărţire, Britney afirma: ”Cea mai dureroasă experienţă pe care am trăit-o a fost despărţirea de Justin. Eram împreună de atâta timp şi am crezut că aşa va fi mereu. Mi-am închipuit că îmi voi petrece restul vieţii alături de el.”Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg