Cele mai frumoase cupluri din filme

5 mai, 2015

Există filme de dragoste care ne-au rămas întipărite în minte. Iar asta se datorează în mare parte actorilor care joacă în respectivele filme. De multe ori, am îndrăgit atât de tare un film graţie cuplurilor tare frumoase

Există filme de dragoste care ne-au rămas întipărite în minte. Iar asta se datorează în mare parte actorilor care joacă în respectivele filme. De multe ori, am îndrăgit atât de tare un film graţie cuplurilor tare frumoase care existau pe micile ecrane şi ne-au făcut să sperăm că sunt adevărate şi dincolo de ficţiune.

Haideţi să vedem, aşadar, care au fost cele mai frumoase cupluri din filme!

Brad Pitt & Angelina Jolie - ”Mr and Mrs Smith”

Nu puteam începe acest top decât cu Angelina Jolie şi Brad Pitt. Au făcut o figură tare frumoasă împreună în 2005, în pelicula Mr and Mrs Smith. Atât de frumoasă încât şi-au dat seama cât de bine se potrivesc şi-n viaţa reală. Aşa se face că Brad şi-a părăsit soţia, Jennifer Aniston, şi a decis să-şi continue viaţa alături de cea care i-a fost colegă de platou.

Richard Gere & Julia Roberts – ”Pretty Woman” (1990)

O poveste a Cenuşăresei altfel spusă nu putea să nu capteze atenţia tuturor. El era un bărbat bogat căruia nu-i lipsea nimic de la viaţă, ea era doar o prostitată. S-au întâlnit şi au realizat povestea ideală de dragoste, care le-a făcut pe multe femei să suspine.

Ryan Gosling & Rachel McAdams – ”The Notebook” (2004)

Există vreo femeie care nu a plâns la acest film? Ryan Gosling şi Rachel McAdams au făcut cuplul perfect atât pe micile ecrane, cât şi-n realitate. Însă, dacă în realitate relaţia celor doi s-a destrămat, în ficţiune iubirea lor dăinuie. The Notebook este considerat un fiolm clasic al poveştilor romantice Replica “It wasn’t over for me”/ “It’s still not over!” le-a fpcut pe multe tinere să izbucnească în plâns la cinema.

Catherine Zeta Jones & Antonio Banderas – ”Zorro”

Pentru mulţi, cei doi au făcut cel mai frumos cuplu de pe micile ecrane. Şi înţelegem şi de ce. Ce poate fi mai sexy decât un spaniol cu sangre caliente şi o irlandeză atât de sexy precum este soţia lui Michael Douglas, Catherine Zeta Jones?

Patrick Swayze & Jennifer Grey – ”Dirty Dancing”

Acest cuplu reprezintă pentru mulţi idealul romantic. El, un bad boy care ştie să cucerească pe oricine cu un dans, iar ea inocenta care se lasă sedusă. O poveste atât de romantică, încât a rămas în amintirea tuturor. Ceea ce face şi mai apăsătoare trecerea în nefiinţă a actorului Patrick Swayze.

Mandy Moore & Shane West – ”A walk to remember”

Spuneţi drept, de câte ori aţi văzut acest film? Nu-i aşa că aţi sfârşit în lacrimi de fiecare dată? E de înţeles! N-ai cum să rămâi indiferent în faţa poveştii unei iubirii atât de apăsătoare. El un bad boy, ea pe moarte, trăiesc împreună o poveste de dragoste incredibil de tristă.Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg