Cele mai frumoase familii la premiera filmului "Daddy's Home 2"

6 noiembrie, 2017
Premiere Of Paramount Pictures' "Daddy's Home 2"   Arrivals jpeg

Duminică seara a avut loc premiera unei noi comedii care îi are drept protagonişti pe unele dintre cele mai mari staruri din lume. Aşa că evenimentul a fost o paradă de modă pe covorul roşu în cadrul căreia au defilat actori celebri, sportivi, modele şi familiile lor. Iată cine sunt vedetele care au participat la ecranizarea peliculei "Daddy's Home 2" din California!

Mel Gibson, Alessandra Ambrosio, Mark Wahlberg, Linda Cardelinni, Will Ferrell, John Lithgow, John Cena, Didi Costine, Owen Wilder Vaccaro şi Scarlett Estevesattends.

Mel Gibson şi partenera sa, Rosalind Ross

Mel Gibson este şi el personaj în acest film, aşa că nu putea lipsi de la premiera din Westwood, California. Alături de actorul de 61 de ani a fost şi frumoasa sa parteneră de viaţă, scenarista Rosalind Ross. Cei doi arată formidabil împreună şi au devenit părinţii unui băieţel pe care l-au botezat Lars Gerard, la începutul acestui an. Proaspăta mămică de 27 de ani a strălucit într-o rochie roşie care i-a venit ca turnată, pe când fermecătorul Mel Gibson, tatăl a 9 copii, a arătat excepţional într-un costum clasic.

image

Alessandra Ambrosio şi familia ei

Şi top modelul Alessandra Ambrosio a interpretat un rol în acest film, aşa că sosirea sa pe covorul roşu a atras toate privirile. Alessandra a venit însoţită la eveniment de membrii familiei sale. Partenerul său de viaţă, afaceristul Jamie Mazur, dar şi cei doi copii ai cuplului, Noah Phoenix (5) şi Anja Louise (9), au susţinut-o pe frumoasa braziliancă.

Are o familie frumoasă şi împlinită.

Actorul Will Ferrell şi familia sa

Comediantul Will Ferrell a venit la premiera filmului său alături de soţie şi de cei trei copii ai cuplului.  Actriţa Viveca Paulin şi cei trei fii, Mattias (10),  Magnus (13) şi Axel (7), au fost superbi îmbrăcaţi în haine de gală.

image

John Cena şi partenera sa, Nikki Bella

Luptătorul de wrestling joacă şi el în noua producţie "Daddy's Home" şi aceasta nu este primul său film. Aseară, starul în vârstă de 40 de ani şi-a pus costumul elegant şi a apărut pe covorul roşu alături de frumoasa sa parteneră, luptătoarea de wresling Nikki Bella.

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG