Cele mai frumoase femei de culoare de la Hollywood

7 martie, 2017
astaaaaaaaaaaaaa jpeg

Black beauties! Ne-au câştigat admiraţia nu numai cu talentul şi perseverenţa lor, ci şi cu trăsăturile fizice deosebite. Iată cele mai arătoase vedete de culoare din showbizul american!

Kerry Washington

image

Kerry Marisa Washington a devenit cunoscută după rolul pe care l-a interpretat în 2012, în serialul “Scandal”, pentru care a fost nominalizată de două ori la premiile Emmy. Dar actriţa de culoare nu s-a evidenţiat numai prin talentul său actoricesc, ci şi printr-un fizic demn de-a fi invidiat. Astfel, Kerry a devenit răsfăţata designerilor fashion şi o apariţie cât se poate de plăcută pe covorul roşu.

Solange Knowles

image

Solange Piaget Knowles este cântăreaţă, compozitoare, model şi actriţă. Sora lui Beyonce, Solange s-a lansat odată cu trupa Destiny's Child şi a reuşit să se menţină în atenţia publicului chiar şi după destrămarea faimoasei formaţii. Cariera ei solo este în continuare de mare succes, la fel ca apariţiile ei în presa glossy, în pictoriale, şi pe covorul roşu, unde uimeşte cu ţinutele high fashion, dar şi cu o prezenţă şi o atitudine de toată lauda.

Beyoncé Knowles

image

Nu puteam aduce vorba despre familia Knowles fără a o menţiona e cea mai cunoscută membră a familiei - Beyoncé Giselle Knowles-Carter, care şi-a extins talentul atât în muzică, cât şi în film. Participând de mică la competiţii în care cânta şi dansa de minune, Beyoncé a atras atenţia tuturor în momentul în care a devenit liderul trupei Destiny's Child, la sfârşitul anilor ’90. Frumoasa cântăreaţă s-a bucurat de un succes şi mai mare după ce şi-a început cariera solo, în prezent fiind un adevărat fashion icon şi un model de urmat pentru adolescentele din întreaga lume.

Lupita Nyong'o

image

Actriţa s-a născut în Mexic şi a fost crescută în Kenya, însă a cunoscut faima – cum altfel!? – în Statele Unite. Şi-a făcut studiile în America, unde a şi absolvit Facultatea de Film. Şi-a început cariera în industria cinematografică ocupând postul de asistent de producţie la mai multe pelicule hollywoodiene. În 2008, şi-a făcut debutul actoricesc într-un film de scurtă durată, “East River”, după care a dat lovitura în lungmetrajele din Cetatea Filmului. Odată cu succesul actoricesc, a cunoscut şi admiraţia criticilor de modă, care i-au lăudat alegerile vestimentare de la evenimente şi frumuseţea aparte.

Gabrielle Union

image

Gabrielle Monique Union Wade a fost mai întâi un model de succes şi abia apoi o actriţă celebră. Printre rolurile ei notabile se numără cel interpretat, alături de Kirsten Dunst, în filmul “Bring It On”, din 2000, şi cel din 2003, când le-a dat replica lui Will Smith şi lui Martin Lawrence, în “Bad Boys II”. Întocmai ca celelalte vedete din această listă, Gabrielle a ocupat şi ea locurile de top ale clasamentelor celor mai frumoase femei de culoare de la Hollywood.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg