Cele mai frumoase haine de blană pe care să le adaugi în garderobă în această perioadă

16 decembrie, 2021
1 blana jpg jpeg

Hainele de blană naturală nu reprezintă o investiţie pe care să o faci lunar. Sunt produse de lux, cu o durată lungă de întrebuinţare, care au un loc special în gaderoba oricărei femei. Dar asta nu înseamnă că se adresează doar reprezentantelor sexului frumos dintr-o anumită clasă socială.

De exemplu, în această perioadă găseşti o mulţime de modele frumoase de haine blana naturala în cele mai mari case de blănuri. Hainele se pot achiziţiona şi online, prin câteva click-uri, la un preţ special care te ajută să economiseşti. Bucură-te de avantajele pe care ţi le oferă aceste piese, care îţi pot îmbogăţi garderoba în acest sezon. Merită!

1.     Vestă din blană de vulpe argintie

Dacă ai visat dintotdeauna la o vestă lungă, din blană de vulpe argintie, acesta este cel mai bun moment să o cumperi. Ai o mulţime de motive pentru care să achiziţionezi o astfel de piesă vestimentară acum, în pragul sărbătorilor. Aceasta te va ajuta să ieşi în evidenţă în orice context.

Vorbim despre o haină care îmbină avantajele funcţionale cu cele estetice şi care se distinge categoric de alte produse existente pe piaţă, în aceeaşi categorie de preţ. Sistemul de închidere, format din nasture şi clipsuri, este ideal pentru o vestă de această lungime şi îţi asigură confortul dorit. Poţi comanda acest model chiar şi online din magazinul celor de la casa de blănuri, acolo unde este disponibilă promoţia. Modelul combină mai multe nuanţe de maro şi este optim pentru sezonul de toamnă-iarnă, fiind inspirat chiar din culori atractive, arămii. Există şi opţiunea de a-l personaliza, dacă sunt aspecte care nu te avantajează.

2.    Vestă din blană de vizon

Vorbim despre o vestă cu un aer fresh, tineresc, ce prezintă un imprimeu neobişnuit pentru această categorie de haine. Vesta este prevăzută cu dungi negre pe fundalul alb, simuland modelele de tip marinăresc pe care le întâlnim la cu totul altă categorie de produse. Asigură un nivel optim de confort termic şi vine la pachet cu toate avantajele unei haine de blană de calitate premium. Dacă vrei să ieşi din anonimat, modelul Adriana este o alegere excelentă. Nu rata reducerea considerabilă cu care nu credem că te vei mai întâlni curând, pentru că este un discount semnificativ de mare. Dacă vrei, poţi să personalizezi acest model, optând pentru un alt sistem de închidere (de exemplu), sau o altă lungime, dacă aceasta nu avantajează configuraţia corpului tău. Profită de moment şi fă o achiziţie bună!

Cele mai spectaculoase veste blană damă se găsesc în oferta Casei de Blănuri

Ambele modele de vestă se găsesc în oferta casei de blănuri, un magazin de top cu haine de blană, unde calitatea este fără compromis. Profită de cele mai bune preţuri din an şi îmbogăţeşte-ţi garderoba cu o blana superbă!Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg