Cele mai frumoase moştenitoare de branduri celebre

4 iulie, 2017
Victoria 1 jpeg

Sunt frumoase şi pline de bani. Pentru că destinul a fost darnic cu ele, aducându-le în sânul unor familii care au fondat unele dintre cele mai profitabile afaceri din lume

# Amanda Hearst

image image

Are 33 de ani şi este moştenitoarea celebrului imperiu Hearst, fondat de bunicul ei, William Randolph Hearst - imperiul care în anii 1800-1900 era cel mai mare şi puternic trust de presă din America. Amanda a abandonat studiile la Boston College pentru a fi manechin, apărând pe copertele revistelor Vanity Fair şi Cosmopolitan. Ah, şi da: Cosmo face parte din imperiul Hearst, alături de alte reviste, ziare şi posture TV. Şi totuşi, în ciuda acestei abordări de carieră ce par ale unei răsfăţate, prietenii spun că e decentă,  modestă şi generoasă, implicându-se în numeroase activităţi caritabile.

# Aerin Lauder

image image

Bunicii ei, Estee şi Joseph Lauder, sunt cei care au fondat în 1946 la New York compania de cosmetice ce le poartă numele. Azi, conglomeratul Estee Lauder are vânzări de 10 miliarde de dolari. Iar Aerin Lauder (fiica lui Jo Carole şi a lui Ronald Lauder, fiul cuplului de aur al istoriei cosmeticelor americane) este o imagine splendidă şi rafinată pentru acest brand la cei 47 de ani ai săi. Forbes o cataloghează ca având o avere de 1,64 de miliarde de dolari, dezvoltând singura propria ramură de afaceri Lauder, cu cosmetice, parfumuri, haine şi mobilă – fiind, în acelaşi timp, directorul de imagine al companiei Lauder. Căsătorită din 1996 cu bancherul Eric Zinterhofer, Aerin are doi fii şi trăieşte în New York.

# Victoria Swarovski

image image image

Moştenitoarea imperiului cristalelor are doar 23 de ani. Născută în Innsbruck, este fiica Alexandrei Swarovski, de profesie jurnalist, şi a lui Paul Swarovski, care se ocupă de afacerea cu cristale a familiei – Paul fiind a cincea generaţie din familia lui implicat în acest business. Până acum, pe planul carierei, frumoasa moştenitoare şi-a arătat înclinaţia spre muzică, ea interpretând un cântec pentru coloana sonoră a unei pelicule din seria The Chronicles of Narnia. Dar, deşi are 23 de ani, s-a căsătorit deja, în urmă cu două săptămâni cu investitorul Werner Murz, la Catedrala San Giusto, din Trieste, în faţa a 250 de invitaţi, care au petrecut apoi alături de miri ca-n basme, vreme de trei zile – la Falisia Resort and Spa, din Portopiccolo. Şi, desigur, rochia a fost îngreunată de cristalele familiei – fiind creată de fashion designerul din Dubai Michael Cinco. Nu mai puţin de 46 de kilograme a cântărit rochia pe care a purtat-o mireasa.

Cei doi s-au cunoscut în 2010 – adică pe când Victoria avea 16 ani! „I-am spus DA iubirii vieţii mele!”, a spus Victoria, în culmea fericirii, declarându-se cea mai fericită fată din lume. Rochia a fost completată de un voal lung de opt metri, Victoria purtând încălţăminte Jimmy Choo. Mireasa a fost dusă la altar de tatăl ei, Paul Swarovski, sub privirea înlăcrimată a mamei Alexandra. Acum, Werner şi victoria au plecat în luna de miere la St. Tropez.

# Dylan Lauren

image image

Ea este fiica lui Ralph Lauren, care a stârns din afacerile sale o avere de 6 miliarde de dolari. Inspirată de Willy Wonka, Dylan a deschis în 2001 ceea ce a intitulat drept cea mai mare bombonerie din lume - şi, ce-i drept, magazinul are sute de varietăţi de bomboane din toate colţurile lumii. Nu ştim, însă, câte bomboane mănâncă Dylan, fiindcă arată splendid la cei 43 de ani ai săi. Dylan mai are doi fraţi mai mari, a studiat istoria artelor la Duke University, iar din acest an a devenit mai vizibilă, apărând în reality show-ul ABC, The Toy Box – o emisiune despre antreprenori în industria jucăriilor, Dylan fiind unul dintre juraţii care notează concurenţii cu idei de afaceri.

# Chloe Green

image

Chloe şi Jeremy

La 26 de ani, această bad girl este etichetată drept moştenitoarea Topshop. Dar la o privire mai atentă, să înţelegem: ea este fiica lui Sir Philip Green, CEO al Arcadia Group, care deţine Topshop, dar şi alte lanţuri de magazine. Avidă de faimă, a apărut în serialul TV Made in Chelsea, care a câştigat un BAFTA. Chiar zilele acestea, însă, face vâlvă cu viaţa amoroasă. După ce în trecut a bifat aventuri cu Chris Brown şi Marc Antony, tocmai şi-a confirmat, spre şocul tatălui ei, iubirea cu modelul Jeremy Meeks, un model cam certat cu legea, care a fost închis de mai multe ori pentru furt şi posesie de arme. Atât de tare a fost şocul şi aşa de criticată a fost pentru acest început de relaţie, încât Chloe şi-a închis ieri contul de Instagram.

# Holly Branson

Holly, alături de tatăl ei

Holly şi soţul ei

Cu o avere de peste 5 miliarde de dolari, Richard Branson este cunoscut ca boss-ul companiei aeriene Virgin. Dar această avere a fost făcută din Virgin Group, care înseamnă, de fapt, cam 400 de afaceri. Pe lângă ele, însă, copiii Sam, Clare şi Holly îi aduc multă împlinire lui Richard. După ce a studiat Medicina, Holly (35) a hotărât să se implice în afacerile tatălui ei, devenind mâna lui dreaptă. Din 2011, e căsătorită cu iubitul din adolescenţă, Freddie Andrews.

Foto: Getty, InstagramRecente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg