Cele mai frumoase roşcate de la Hollywood

30 noiembrie, 2012

Lindsay Lohan Are 26 de ani şi se implică, în ultima vreme, numai în scandaluri. Totuşi, o actriţă talentată care se bucură de sex-appeal

Lindsay Lohan

Are 26 de ani şi se implică, în ultima vreme, numai în scandaluri. Totuşi, este o actriţă talentată care se bucură de sex-appeal, cât timp îşi păstrează buclele roşcate – cele care i-au şi adus o parte din succes. Momentan, se luptă cu criticile privind rolul jucat în filmul Liz&Dick şi cu o proaspătă acuzaţie de violenţă.

Christina Hendricks

Formele voluptoase merg de minune cu şuviţele roşcate ale seducătoarei actriţe din serialul Mad Men. Deşi nu este culoarea sa naturală – şi-a decolorat părul la 10 ani, obsedată de un personaj literar cu părul de foc – Christina încinge spiritele de fiecare dată când păşeşte pe covorul roşu.

Julianne Moore

De data aceasta, avem de-a face cu o roşcată naturală, una dintre cele mai cunoscute din lumea filmului. În ciuda vârstei de 51 de ani, Julianne îşi menţine frumuseţea de invidiat: are tot timpul grijă de pielea sa impecabilă şi de farmecul natural al culorii părului său. De asemenea, vorbim de o actriţă extraordinară, care a jucat în Hannibal sau Magnolia.

Alyson Hannigan

Amuzanta actriţă din serialul How I met your mother nu este chiar o roşcată naturală, însă trecem cu vederea, pentru că trecerea de la brunetul iniţal la culoarea caldă actuală a fost o alegere inspirată pentru Alyson.

Kate Walsh

Vedeta din Grey’s anatomy se bucură de o senzualitate ieşită din comun. Culoarea aprinsă a părului său, cât şi buzele roşii cu care se face remarcată în lumina reflectoarelor, fac ca actriţa de 45 de ani să fie una dintre roşcatele cele mai sexy de la Hollywood.

Marcia Cross

Una dintre „nevestele disperate“ ale binecunoscutului serial este o roşcată clasică. Are 50 de ani şi emană senzualitate de fiecare dată cînd păşeşte pe covorul roşu. Ne bucură şi faptul că se bucură de culoarea ei naturală.Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg