Cele mai frumoase vedete americane: care sunt cele mai sexy 10 femei celebre?

12 februarie, 2015

De la supermodele la actriţe fotogenice care aduc succesul filmelor în care joacă, tinere sau la vârsta a doua, iată topul celor mai atrăgătoare vedete americane, dar vă lăsăm pe voi să decideţi care merită primul loc!

În patria Hollywoodului, se regăsesc şi cele mai frumoase femei din lume. Ei, nu chiar, însă cele mai frumoase vedete tot acolo îşi găsesc locul. De la supermodele la actriţe fotogenice care aduc succesul filmelor în care joacă, tinere sau la vârsta a doua, iată topul celor mai atrăgătoare vedete americane, dar vă lăsăm pe voi să decideţi care merită primul loc!

Haideţi să vedem, aşadar, care sunt cele mai frumoase vedete americane!

Eva Mendes

Frumoasa americancă este actriţă, fost model şi cântăreaţă, iar uneori, designer de modă. O femeie frumoasă, de 40 de ani, care se bucură să fie mamă, de 6 luni încoace, a unei fetiţe, Esmeralda Amada, concepută cu Ryan Gosling. Atuul ei: şoldurile voluptuoase, de care Eva este foarte mândră.

Jennifer Lawrence

Tânăra actriţă de 24 de ani şi-a început cariera ca model, apoi a venit succesul fulminant al filmelor “Hunger Games”, „Silver Linings Playbook” şi “X-Men”. Acum apare în toate pictorialele marilor reviste, dezbrăcată sau nu, foarte încrezătoare în frumuseţea ei naturală. Căci Jen nu arată deloc ca un model standard, formele sale fiind cele ale unei femei normale – ceea ce o face şi mai atrăgătoare. Plus simţul umorului, desigur!

Angelina Jolie

Deşi nu mai are sclipirea sex-appealului de altădată, Angie s-a transformat într-o femeie elegant şi poate prea cuminte pentru gusturile multor fani. Însă actriţa devenită regizor şi-a păstrat frumuseţea: chiar şi după mastectomia dublă de prevenire a cancerului mamar, americanca arată curaj şi impune o admiraţie profundă. Şi să nu uităm că buzele Angelinei încă sunt la fel de seducătoare!

Jessica Alba

Frumoasa actriţă din “Sin City” încă are o putere de atracţie foarte mare. Un sex simbol de mult timp, Jess se menţine în topurile celor mai frumoase vedete americane şi cele mai sexy din toate timpurile. Deşi nu mai este atât de vizibilă pe marele ecran, ea-şi păstrează sex-appealul intact.

Megan Fox

Bruneta cu privire de vulpe este una din cele mai frumoase vedete la ora actuală. Poate nu una din cele mai bune actriţe, însă în orice caz, Megan s-a asigurat în mod natural că va rămâne un sex simbol, apărând în preferinţele cititorilor de reviste precum FHM sau Maxim. Soţul ei, actorul Brian Austin Green, e cu siguranţă un norocos!

Beyonce Knowles

A ajuns o regină în adevăratul sens al cuvântului: muziciană de succes, sex simbol, mamă dedicată, soţie devotată... soţia rapperului Jay-Z are un statut foarte important la Hollywood, fiind de atâţia ani o femeie dorită încă. Are 33 de ani şi cu siguranţă îşi va mai pune în valoare formele voluptuoase, cu care a cucerit fanii din întreaga lume!

Scarlett Johansson

Este una din cele mai dorite şi mai frumoase vedete americane, fiind menţionată în zeci de topuri de acest gen. Formele feminine, buzele pline şi imaginea de blondă perfectă i-au conferit statutul de sex simbol. Acum este mai puţin în centrul atenţiei de când este mama unei fetiţe cu Romain Dauriac. Deşi, la 4 luni de la naştere, arată mai bine ca înainte de-a fi însărcinată!

Blake Lively

Deşi în mod curios nu şi-a început cariera ca model, actriţa de 26 de ani este incredibil de frumoasă. Iar acum, că este mamă, radiază şi mai mult. Şi este departe de-a fi doar un chip frumos: vedeta a renunţat în mare parte la celebritate pentru a fi o familistă devotată.

Eva Longoria

S-a născut în Texas, dar pariu că mulţi dintre voi nu ştiau că este de origine americană. Actriţa de 39 de ani se mândreşte să fie vedetă,femeie de afaceri, activistă, politician şi producător.

Amber Heard

La fel, în topul celor mai frumoase vedete americane se numără şi Amber Heard, proaspăt căsătorită cu Johnny Depp, după 3 ani de relaţie. Cuceritoarea blondă încearcă să devină o actriţă de mare calibru la Hollywood, deocamdată însă se bucură să fie mai mult una din cele mai frumoase vedete americane.

FOTO HEPTARecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg