Cele mai frumoase vedete mulatre

11 februarie, 2016
Halle Berry jpeg

Acum 48 de ani, în istoria Americii se legaliza mariajul între oameni de rase diferite. Un drept firesc şi o şansă de-a naşte generaţii de chipuri interesante. Iar în showbiz, avem atâtea exemple  exotice! Aşa au luat naştere şi cele mai frumoase vedete mulatre, după cum vom putea analiza în cele ce urmează.

Mai exact, în 1967, Richard şi Mildred Loving (ha!) au luptat legal pentru dreptul la căsătorie birasială, dar cu siguranţă nu s-ar fi aşteptat ca copiii lor mulatri să ajungă celebri. Şi culmea, SUA are acum un preşedinte mulatru care s-a născut cam odată cu copiii cuplului! Din fericire, avem şi multe exemplare de cele mai frumoase vedete mulatre, precum următoarele!

Cele mai frumoase vedete mulatre: Halle Berry

Talentata actriţă de 49 de ani arată pur şi simplu senzaţional pentru vârsta ei! Ba chiar a şi născut acum doi ani, ceea ce e incredibil. Are gene bune!

image

Cele mai frumoase vedete mulatre: Mariah Carey

De când s-a lansat, cântăreaţa de 46 de ani a dus exotismul birasial la alt nivel pentru că unii spun şi-acum că are trăsături caucaziene în timp ce alţii cred că e de culoare. Şi alţii – mai puţini – cred că e portoricană. Ei bine, are origini irlandeze şi este mulatră get-beget.

[caption id="attachment_392622" align="alignnone" width="500"] Mariah Carey este o mulatră voluptuoasă[/caption]

image

Cele mai frumoase vedete mulatre: Gugu Mbatha-Raw

Actriţa de 32 de ani  nu este foarte cunoscută publicului larg, dar rolul din Concussion cu siguranţă a adus-o în centrul atenţiei. De origini sud-africană şi britanică, Gugu este o adevărată frumuseţe mulatră!

PASADENA, CA - FEBRUARY 05: Actress Gugu Mbatha-Raw attends the 47th NAACP Image Awards presented by TV One at Pasadena Civic Auditorium on February 5, 2016 in Pasadena, California. (Photo by Imeh Akpanudosen/Getty Images for NAACP Image Awards)

Cele mai frumoase vedete mulatre: Alicia Keys

Originile sale sunt afro-americană şi italiană, scoţiană şi irlandeză au făcut-o să se simtă confortabil în pielea sa mulatră pentru că a fost capabilă “să rezoneze cu diverse culturi”, spune chiar cântăreaţa de 35 de ani, care e de mulţi văzută drept o adevărată superfemeie!

image

Printre cele mai frumoase vedete mulatre trebuie să amintim şi partea masculină, în fond, nu discriminăm sexele! Aşadar, printre seducătorii celebri îi recunoaştem pe Jesse Williams din Anatomia lui Grey, Lenny Kravitz, Vin Diesel, Shemar Moore, Wentworth Miller din Prison Break, Michael B. Jordan şi Barack Obama, preşedintele Americii!

Credit: Ron Sachs / Pool via CNP

Foto Getty Images