Cele mai hot fotografii cu Charlize Theron

3 iulie, 2017
Charlize 8 jpeg

Actriţa de 41 de ani a pozat din nou pentru revista W, cu care are o îndelungată colaborare

Cu ocazia noului shooting, actriţa a vorbit şi despre noul ei rol, cel din Atomic Blonde, în care joacă rolul unei asasine. "Întotdeauna m-a interesat comportamentul incoerent şi am vrut să înţeleg de ce oamenii fac lucruri oribile. Am citit multe cărţi şi mă fascinează în continuare întrebarea dacă un astfel de comportament e un dat din naştere sau se cultivă. O parte din mine vrea să înţeleagă latura întunecată, dar nu poate. Deci cumva e cathartic să joci un astfel de personaj", a explicat Charlize alegerea rolului Lorraine Broughton, din Atomic Blonde.

image image image

Totuşi, a avut Charlize izbucniri violente până acum? Ea spune că de două ori. O dată a lovit-o de-a binelea pe Teri Hatcher, la filmările din 1996 pentru pelicula 2 Days in the Valley. "Rotten Tomatoes a plasat acea scenă între noi două pe locul 17 în topul celor mai tari 20 de scene cu bătaie. Chiar am lovit-o rău. Nu i-am spart dinţii. Dar am învineţit-o." Iar prima dată când a avut o izbucnire violentă în public s-a întâmplat la Milano, pe vremea când era model. "Eram într-un bar şi tipa asta a venit la mine, m-a împins şi a început să-mi vorbească urât din senin. I-am tras un pumn", a mărturisit blonda, altfel extrem de suavă.

Interviul a fost însoţit de o nouă şedinţă foto pentru revista W - publicaţie pentru care Charlize a pozat în mai multe ipostaze incendiare, precum cele alături de Michael Fassbender, în 2012.

image image image image image


Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg