Cele mai HOT trupuri ale anului 2012

20 decembrie, 2012

Sunt frumoşi din cale-afară, celebri şi se bucură de trupuri ce tind spre perfecţiune. Fie că aşa au fost înzestraţi de natură

Sunt frumoşi din cale-afară, sunt celebri şi se bucură de trupuri ce tind spre perfecţiune. Fie că aşa au fost înzestraţi de natură, fie că au muncit din greu pentru imaginea lor, vedetele îşi merită titlurile de frumuseţe. Iată care sunt cele mai sexy staruri din 2012.

David Beckham

Este cel mai popular fotbalist din lume, o are ca soţie pe diva Posh Spice şi este tatăl a patru copii. Să ne mai mirăm că unul dintre băieţii lui, Romeo, este imaginea următoarei campanii Burberry? Doar l-a moştenit pe tatăl său! Beckham are un asemenea trup de invidiat, pe care îl lucrează atât de bine, încât este pe primul loc chiar în topul celor mai atrăgători bărbaţi… în costum.

Jessica Biel

Să nu credeţi că proaspăta nevastă a lui Justin Timberlake nu munceşte din plin pentru a-şi menţine formele sexy. Cu un program de exerciţii strict şi cu o dietă foarte sănătoasă, actriţa de 30 de ani se numără printre cele mai frumoase femei ale anului.

Channing Tatum

Nu degeaba revista People l-a desemnat „Cel mai sexy bărbat al anului“. Actorul de 32 de ani – viitor tătic în 2013 – a jucat chiar rolul unui stripper în cel mai recent film al său, „Magic Mike“, pentru care şi-a lucrat corpul trei ore zilnic şi a rămas la un regim fără gluten. Se vede că a funcţionat de minune!

Kim Kardashian

Cum am fi putut să nu o includem şi pe K? Iubitul ei, Kanye West, ar trebui să fie mândru de formele ei voluptoase, pentru care a şi ajuns atât de celebră. Kim pare făcută pentru a poza în bikini, dacă e să ne luăm după proaspătul ei pictorial în lenjerie intimă pentru o revistă franceză. Mais oui!

Bar Refaeli

Numărul 1 în lista celor mai sexy 100 de persoane din revista Maxim, supermodelul israelian a încins spiritele cu trupul său perfect sculptat, dezgolit în pictoriale. Cum ar fi în cel pentru noua linie de lenjerie intimă under.me, creată chiar de îngerul blond de la Victoria׳s Secret.

Ryan Gosling

Poate că nu a fost votat cel mai sexy din lume, dar magnetizantul blond îşi menţine sex-appealul cu exerciţii de Muay Thai şi o dietă cu peşte, legume verzi şi orez. Ryan se numără printre favoriţii publicului şi, deopotrivă, ai criticilor de film, impresionând prin versatilitate şi talent actoricesc. Pentru că nu doar „The Notebook“ se află în palmaresul lui. Uitaţi-vă numai la „Drive“ „Blue Valentine“, „Crazy, Stupid, Love“…

Halle Berry

Actriţa arată spectaculos la cei 46 de ani. Dacă vă întrebaţi cum se menţine într-o asemenea formă fit, iată că exerciţiile fizice intense şi o dietă slabă în zaharuri şi carbohidraţi este răspunsul.

Ryan Reynolds

Este un soţ extrem de atrăgător, de care actriţa Blake Lively se bucură din plin din septembrie, de când au avut nunta. Şi partea cea mai apetisantă a lui este abdomenul sculptat, cu care ne-a atras atenţia din start. Mai ales din 2004, de când a luat în greutate 9 kg de masă musculară şi a redus cu 8% grăsimile din corp, pentru rolul din „Blade: Trinity“.

Katie Holmes

Fosta soţie a lui Tom Cruise deţine locul câştigător în Fitness Magazine pentru cel mai frumos trup, care se datorează orelor de Soul Cycle, pe care le-a făcut chiar şi la aniversarea de 32 de ani. Ăsta da devotament! Să fie o formă subtilă de răzbunare faţă de fostul ei soţ?Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg