Cele mai importante fotografii cu Madonna, recreate cu ajutorul unui câine! Imaginile au cucerit internetul

11 septembrie, 2018
madonna caine 10 jpeg

Cu toţii ştim că Madonna a fost, este şi va fi un model de urmat când vine vorba despre cariera ei. S-a făcut remarcată de tânără şi a reuşit să cucerească topurile cu fiecare piesă lansată, iar imaginea ei a fost atent construită.

image

Profitând de notorietatea pe care o are Madonna, Vincent Flouret, un celebru fotograf din Paris, a pus bazele unui proiect inedit, care a cucerit întreaga planetă, notează Bored Panda. Francezul s-a folosit de fotografiile cu Madonna, dar şi de câinele lui, Max, pentru a recrea cele mai cunoscute imagini în care a apărut artista.

Vincent l-a aranjat pe Max în aşa fel încât să arate fix ca Madonna, iar succesul a fost garantat: internauţii au fost cuceriţi şi s-au amuzat copios de proiectul „Maxdonna“. „Max este prioritatea mea. Totul este ca o joacă pentru el. Dacă trebuie să folosesc un anumit obiect într-un shooting cu el, cumpăr acel obiect cu săptămâni înainte şi ne jucăm cu el, pentru a se obişnui. Astfel, totul devine mai frumos pentru el când facem şedinţa foto, pentru că folosim ceea ce pentru el este deja o jucărie preferată“, a spus Vincent Flouret.

Fotograful francez a afirmat că Madonna a ştiut de această şedinţă foto specială, iar toate fondurile adunate în urma shooting-ului au fost donate organizaţiei caritabile pe care o are artista. „Madonna a postat pe Instagram fotografia cu Max imitând coperta «Like a Virgin». M-am simţit foarte bine când am văzut că a făcut asta“, a încheiat Vincent.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg