Cele mai lungi logodne la Hollywood! Cât şi de ce au aşteptat vedetele

1 iulie, 2016
rosie si jason GettyImages 464003404 jpeg

Când spui „Da” unei cereri de căsătorie, pregătirile de nuntă încep imediat. Nu şi pentru unele vedete care au preferat să mai aştepte, din varii motive, mersul la altar. Aşa că au lălăit-o într-o logodnă aproape nesfârşită – unele cu un scop precis, altele pur şi simplu de teamă. Care au fost cele mai lungi logodne de la Hollywood?

image

Megan Fox şi Austin Green - 4 ani

Cei doi actori care aşteaptă al treilea copil să vină pe lume au aşteptat 4 ani între logodnă şi nuntă. Megan a devenit soţia lui Austin în iunie 2010, în Hawaii, după o logodnă anunţată în noiembrie 2006. Totuşi, zvonurile că au existat multe despărţiri şi împăcări până să se căsătorească au înflorit de-a lungul timpului, deşi Megan (30) a risipit îndoielile, negând că ar fi anulat logodna vreodată.  Ea şi soţul ei s-au cunoscut în 2004, pe când avea doar 18 ani.

Darren Le Gallo şi Amy Adams

Amy Adams & Darren Le Gallo – 7 ani

Actriţa de 41 de ani a preferat altă ordine a „întâmplărilor” de cuplu: mai întâi logodna, apoi copilul, apoi nunta. Amy şi Darren au o relaţie de 15 ani, dar nunta au decis să o facă anul trecut, în mai. Cu toate că s-au logodit în 2008 şi au adus pe lume şi o fetiţă, Aviana, doi ani mai târziu, niciunul nu s-a grăbit spre altar.

Oprah şi Stedman se cunosc din anii '80

Oprah Winfrey & Stedman Graham – 22 de ani

Cel mai straniu caz este al mogulului media de 62 de ani, care l-a cunoscut pe încă actualul ei logodnic în ’80 şi căruia i-a acceptat cererea în căsătorie prin 1993. De atunci, nici urmă de nuntă… Cum motivează Oprah?  „Sunt întrebată mereu: de ce nu te-ai căsătorit cu el? De fapt, m-a cerut de nevastă în 1993, am zis da, apoi mi-am dat seama că îmi doream doar să fiu întrebată, nu să mă mărit efectiv (…) Am discutat despre faptul că, dacă ne-am fi căsătorit, nu am mai fi fost acum împreună. Instinctiv, am înţeles că ceea ce fac eu zilnic nu e ceva tradiţional şi-ar fi fost greu să trăiesc într-un astfel de stil. Iar Stedman e foarte tradiţional. Şi-am ştiut că nu sunt genul de femeie care vine acasă şi pune mâncarea pe masă. Fac asta când am chef. Dacă nu, există nişte cereale pe undeva, îţi iei o banană şi aia e.“ .

Dax Shepard & Kristen Bell

Kristen Bell & Dax Sheperd – 4 ani

Cei doi actori blonzi au preferat să mai aştepte 4 ani de la logodna lor din 2010. Asta pentru că aşteptau ca legea căsătoriei între persoanele de acelaşi sex să fie aprobată. S-a întâmplat în 2013, moment în care Kristen l-a cerut de soţ pe Dac prin Twitter şi-au fugit la Primărie să se căsătorească civil pe 17 octombrie 2013. Cei doi au două fetiţe: Lincoln şi Delta.

Sasha Baron Cohen şi Isla Fisher

Sasha Baron Cohen & Isla Fisher - 6 ani

Actorul a aşteptat cam mult să se însoare cu roşcata care i-a stat alături ca iubită încă din 2002, aproape şase ani de la logodna din 2004. Dar cei doi sunt cât se poate de fericiţi cu familia lor – au două fetiţe şi un băiat.

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg