Cele mai mari gafe de Photoshop ale familiei Kardashian-Jenner. Sunt atât de evidente, încât n-ai cum să le treci cu vederea

8 februarie, 2022
1 kim kardashian jpg jpeg

Celebrul clan Kardashian-Jenner este adeseori criticat pentru imensele gafe de Photoshop. Cel mai recent incident a fost o poză editată cu Kim, care a stârnit indignarea multor fani şi pe care a fost nevoită să o şteargă din online.

Da, fetele exagerează cu filtrele, asta nu e o noutate. Apelează la artificii pentru a avea gene mai lungi, pomeţi mai proeminenţi sau coapse mai fine.

Însă unele sunt greşeli groteşti. Iar publicul le taxează. De exemplu, într-o reclamă la Calvin Klein, Kourtney Kardashian are nişte braţe ireal de subţiri, iar Kim este atât de editată, că aproape nu o mai recunoşti.

2 clanul jpg jpeg

Reclama a apărut în 2018 şi a fost intens criticată. Tot la Calvin Klein, apare o Kim greu de recunoscut, într-un costum denim.

3 clan jpg jpeg

O altă postare care a stârnit numeroase comentarii a fost aceasta, o imagine presupus realizată de paparazzi şi prelucrată în oglindă de un fan. Kim a negat că ar fi avut vreun amestec în poveste.

4 kim mirrored jpg jpeg

În iunie, Kendall a apărut într-o imagine cu picioare nefiresc de lungi, alături de sora sa, Kourtney Kardashian şi de prietenele lor, Simi Khadra şi Jordyn Woods.

5 girls jpg jpeg

În iunie, mama fetelor, Kris Jenner, a fost acuzată că s-a inspirat de la fetele sale cu editarea, fiind acuzată de fals în imagini. Fanii spuneau că braţele sale sunt prea subţiri pentru a o crede, chiar dacă făcea reclamă la ceai de slăbit.

6 jenner jpg jpeg

Kim Kardashian este acuzată că a apelat la Photoshop inclusiv pentru pozele de la nunta cu Kanye West, din 2014.

Şi una dintre cele mai mari gafe a fost atunci când a fost atunci când Kim a apărut cu 6 degete! Era pe un podium, alături de sora sa, însă imaginea spune totul.

7 six toes jpg jpeg

Nu e un secret că vedetele ţin să filtreze tot ce transmit, însă ar fi bine să se gândească la consecinţe şi credibilitate şi mai ales la mesajul transmis.

Foto: Instagram şi TwitterRecente pe Ok! Magazine

anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg