Cele mai mari şi mai bizare frici ale celebrităţilor de la Hollywood. Nici nu îţi imaginezi ce le înspăimântă!

7 februarie, 2018
channing tatum jpeg

Dacă frica de înălţime, de apă sau de întuneric, ori frica de şerpi vi se păreau normale, staţi să vedeţi ce fobii VIP au celebrităţile. De la teama de pescăruşi şi de plantele de interior, la frica de mobila antică, acestea sunt cele mai mari fobii ale actorilor şi cântreţilor de peste Ocean!

Megan Fox se teme de hârtie

image

În una dintre emisiunile lui  Jimmy Fallon, Megan i-a mărturisit gazdei The Tonight Show că urăşte hărtia uscată. Actriţa a dezvăluit că atunci când citeşte scenarii păstrează lângă ea o cană cu apă pentru a-şi înmuia degetele înainte să întoarcă pagina.

Oprah Winfrey de teme de guma de mestecat

image

Ciudat, dar adevărat. Oprah se teme de guma de mestecat, frică numită chiclephobia. Aceasta frică vine de la obiceiul bunicii sale de a lăsa gume mestecate peste tot. Astfel, diva a interzis folosirea gumei în compania sa, Harpo Studios.

Lui Channing Tatum îi este frică de păpuşile din porţelan

image

Frica de păpuşi se numeşte "pediophilia", iar Channing Tatum suferă de ea, mai exact când vine vorba de păpuşi din porţelan. El şi-a recunoscut fobia într-o emisiune de-a lui Ellen Degeneres spunând: "Cred că sunt ciudate". 

Johnny Depp nu suportă clovnii

image

"Coulrophobia" se numeşte frica de clovni şi chiar dacă Johnny Depp a jucat în pielea unor personaje ciudate, clovnii nu sunt în aria lui de interes. Depp a spus că "un chip pictat şi un zâmbet fals" îl face să încremenească. Ba mai mult, i-ar fi interzis fostei soţii, lui Amber Heard, să urmărească serialul American Horror: Freak Show din cauza clovnului din distribuţie.

Uma Thurman se teme de spaţii închise

image

Uma Thurman a trebuit să se confrunte cu cea mai mare frică a sa atunci când a fost închisă într-un sicriu în timp ce filma pentru o peliculă. Thurman este "claustrofobă", ceea ce înseamnă că îi este frică de spaţii închise. În timp ce promova filmul "Kill Bill" , Thurman a declarat că lui Quentin Tarantino nu-i păsat de claustrofobia ei şi a băgat-o într-un sicriu, aruncând mizerie peste ea."

Lui Zach Galifianakis îi este frică de înălţime

image

O teamă destul de comună printre oameni este cea de înălţime, denumită "acrofobie". Dar a fost cu atât mai îngrozitor pentru starul din "The Hangover" care a ratat participarea la un eveniment de promovare pentru cel de-al treilea film al seriei, pe un munte în Brazilia, tocmai din cauza fricii copleşitoare de înălţime.

Matt Damon se teme de şerpi

image

În timpul filmărilor la pelicula "We Bought a Zoo", actriţa Scarlett Johansson a spus că momentul său favorit a fost atunci când co-starul său, Matt Damon, a împietrit de frică la vederea unor şerpi pe platourile de filmare. Damon şi-a recunoscut frica, iar  Scarlett a mărturisit că Matt striga ca un copil speriat.

Katy Perry se teme de întuneric

image

Exact ca un copil. Perry a afirmat că suferă de"niftofobie", frică de întuneric. Într-un interviu acordat în 2010, Perry a recunoscut că doarme cu lumina aprinsă, deoarece crede că "o mulţime de lucruri rele se pot întâmpla pe întuneric".

Adele se teme de pescăruşi

image

Lui Adele îi este teamă de o anumită pasăre: pescaruşul. Cântăreaţa a mărturisit că a fost atacată de un pescăruş atunci când era mică şi că incidentul a dus la instaurearea unei frici de şobolani zburători, aşa cum le numeşte ea pe păsările iubitoare de mare şi ocean.

Eva Mendes are frică de apă

image

Mulţi actori suferă de "acvafobie", teama de apă. Will Smith, Carmen Electra, Snoop Dog şi multe alte celebrităţi şi-au recunoscut această frică, mai ales că, la fel ca Mendes, nu ştiu să înoate. Dar asta nu a împiedicat-o pe actriţă să-şi cumpere o casă imensă cu o piscină pe care însă nu o foloseşte.

David Beckham se teme de broaşte

image

Într-un documentar BBC, David Beckham a recunoscut că suferă de teama de broaşte.  Beckham a recunoscut, de asemenea, că este obsedat de ordine.

Christina Ricci se teme de plantele de interior

image

Ricci suferă de "botanofobie" sau frica de plantele de interior. Actriţa a mărturisit că plantele în interiorul camerelor o deranjează, la fel şi piscinele, iar faptul că poate atinge o plantă murdară este ca tortură pentru ea.

Billy Bob Thornton se teme de mobilierul antic

image

Actorul nu suportă mobilierului antic. Ţi nu orice mobilier antic ... ci mobilier antic francez. Billy Bob susţinute că mobilierul din epoca lui Ludovic al XIV-lea îl înfurie. Thornton suferă, de asemenea, de teama de piper roşu, argint şi de dragonii Komodo.

Foto: Arhiva OK!, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg