Cele mai neinspirate nume de bebeluşi de la Hollywood!

8 ianuarie, 2015

Nu mai este niciun secret că celebrităţilor le place să aleagă cele mai caudate nume pentru odraslele lor. Nu ne rămâne decât să sperăm că vor deveni şi aceştia vedete şi că îşi vor alege nume de scenă ceva mai inspirate decât denumirile primite de la părinţii lor avizi de… inedit!

Nu mai este niciun secret că celebrităţilor le place să aleagă cele mai ciudate nume pentru odraslele lor. Nu ne rămâne decât să sperăm că vor deveni şi aceştia vedete şi că îşi vor alege nume de scenă ceva mai inspirate decât denumirile primite de la părinţii lor avizi de… inedit!

Duse sunt vremurile când toţi americanii se numeau John, Matthew sau Michael, acum bebeluşii de la Hollywood se numesc Apple sau … Kigston!

Haideţi, astfel, să vedem ce părinţi celebri au lăsat creativitatea să dea pe dinafară şi au ales cele mai neinspirate nume de bebeluşi!

Summer Rain– 16 august

Pe bune, Christina Aguilera? Ploaie de vară nu este un nume, ci o condiţie meteo!

Click pe următoarea!

Royal Reign - 9 iunie

Lil` Kim nu putea aduce pe lume un copil dacă nu-i punea asemenea nume. Că doar printre atâţia prinţi şi prinţese la Hollywood trebuia să existe şi o Regină.

Future– 19 mai

Nu numai că această denumire pe care o poartă copilul Ciarei este penibilă, dar este şi numele de scenă al tatălui copilului. Tată care, amintim, a înşelat-o de câteva ori pe mândra mămică. Ăsta da, tribut pentru un tată infidel!

Elizabella- 4 septembrie

Eliza. Bella. Elizabeth. Isabella. Elisabetta. Annabella. Arabella. Acestea sunt nume! Elizabella este doar o încrucişare de cuvinte nu foarte reuşită de care, însă, Alyssa Milano nu pare conştientă!

Reign Aston– 14 decembrie

La Hollywood este ceva în aer, sigur! Peste tot plutesc numai regi şi regine neîncoronate! Iar această titulatură primită de bebeluşul lui Kourtney Kardashian nu numai că este depăşită, dar conţine şi numele unei maşini.

Bodhi Ransom– 12 februarie

Deci, cum? Nu ştim cum să traducem asta şi dacă am şti, ne-ar fi frică ca nu cumva ca Megan Fox să folosească această traducere pentru un nou nume de bebeluş.

Esmeralda - 12 septembrie

Serios? De ce ai vrea să-ţi numeşti copilul după un personaj dintr-un film? La această întrebare doar Eva Mendes şi Ryan Gosling pot răspunde.

Delta – 19 decembrie

Trebuie să fi avut un moment tare dubios, dacă Kristen Bell a ales aşa nume pentru bebeluşul ei.

Sursă foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg