Cele mai nereuşite operaţii estetice ale vedetelor

4 martie, 2015
lara flynn boyle inainte de operatie jpg jpeg

Unele staruri de la Hollywood au simţit nevoia să apeleze la ajutorul chirurgilor esteticieni pentru a-şi îmbunătăţi aspectul fizic. Însă ”ajutorul” primit le-a făcut pe unele staruri de nerecunoscut. Haideţi să vedem,

Unele staruri de la Hollywood au simţit nevoia să apeleze la ajutorul chirurgilor esteticieni pentru a-şi îmbunătăţi aspectul fizic. Însă ”ajutorul” primit le-a făcut pe unele staruri de nerecunoscut. Haideţi să vedem, aşadar, ce vedete au trecut prin astfel de transformări şocante.

Cele mai nereuşite operaţii estetice ale vedetelor de sex feminin

1. Deşi nu a recunoscut niciodată, speciliştii şi-au dat verdictul în cazul Larei Flynn Boyle. Este imposibil ca faţa actriţei să se fi transformat atât, într-un timp atât de scurt, fără intervenţia unui doctor estetician. Potrivit declaraţiilor unor specialişti în domeniu, Lara a apelat la proceduri reconstructive care nu au ieşit tocmai bine. Şi drept mărturie stau cele mai recente fotografii cu actriţa din Twin Peaks. (foto stânga sus - după operaţii; foto jos - înainte de operaţii)

image

2. Melanie Griffith este o altă actriţă care a recurs la operaţii estetice pentru a-şi corecta ”detaliile inestetice”. Însă din păcate pentru actriţă, rezultatul atâtor operaţii estetice (specialiştii spun că actriţa şi-a făcut injecţii cu botox în buze şi a încercat să scape de ridurile de sub ochi) nu este unul satisfăcător. chiar ea a recunoscut că este adesea batjocorită pentru aspectul său fizic. ”Mesajele de pe Twitter pe care le primesc sunt foarte răutăcioase la adresa aspectului meu fizic”, a recunoscut dezamăgită actriţei.

image

3. Lisa Rinna a plecat de la un look sexy cu buze cărnoase la o înfăţişare aspră şi deloc plăcută. Totul a fost, bineînţeles, cauzat de intervenţia unor chirurgi la care a apelat actriţa sperând să scape de semnele inestetice ale înaintării în vârstă.

image

Cele mai nereuşite operaţii estetice ale vedetelor de sex masculin

1. Michael Jackson este probabil cel mai reprezentativ exemplu din rândul bărbaţilor care au apelat la operaţii estetice, iar rezultatul nu a fost unul satisfăcător. Este greu de uitat cât de normal arăta cântăreţul în anii `70 sau `80 şi cât de transformată era înfăţisarea lui din ultimii ani de viaţă. Unii spun că MJ ar fi apelat la mai mult de zece operaţii estetice la nas.

2. După ce cariera sa cinematografică a intrat în declin în 1991, Mickey Rourke s-a apucat de box, ceea ce l-a împins pe actor să apeleze la operaţii estetice pentru a-şi corecta semnele ivite în urma luptelor. De-abia după şase intervenţii la nas Mickey şi-a dat seama că totul a fost o greşeală. Însă, asta nu înseamnă că Mickey s-a oprit acolo. Actorul a mai recurs de-a lungul timpului şi la alte proceduri invazive, precum implant de păr sau eliminarea ridurilor, ceea ce a dus, finalmente, la aspectul înăsprit al actorului.

image

3. Şi Bruce Jenner a trecut prin câteva operaţii estetice. Diferenţa este că nouă ne displace, iar el crede că este pe drumul cel bun. Fostul atlet are atâtea operaţii estetice de îndepărtare a ridurilor, încât a întrecut-o la număr şi pe fosta lui soţie, Kris Jenner.

image

Vezi aici şi ale vedete care au trecut prin astfel de operaţii estetice!

Sursă foto: Facebook / Tumblr / Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg