Cele mai nesuferite vedete

12 februarie, 2015

Cei de la E-Poll Surveys au realizat un amplu sondaj online pentru a afla cât de (ne)plăcute sunt, în realitate, vedetele care au succes în carieră, bani, premii, talent... Iar rezultatele sunt surprinzătoare!

Cei de la E-Poll Surveys au realizat un amplu sondaj online pentru a afla cât de (ne)plăcute sunt, în realitate, vedetele care au succes în carieră, bani, premii, talent... Iar rezultatele sunt surprinzătoare!

Ceea ce este interesant la sondaj este faptul că opţiunile luate în calcul nu au fost cele evidente, cele care se numără pe lista de antipatici a oricui, precum Justin Bieber sau Paris Hilton. Din contră: cei care au participat la sondaj au avut de votat doar nume din topul vedetelor de categorie grea, unele dintre ele figurând chiar în topul sex simbolurilor.

Astfel, Sean Penn a obţinut 39% în sondajul menţionat - ceea ce îl plasează pe primul loc în topul celor mai nesuferite staruri. Asta cu toate că nimeni nu-i contestă talentul de actor. Şi mai ales cu toate că îl place una dintre cele mai mari frumuseţi de la Hollywood, Charlize Theron. Culmea, pe locul doi este chiar unul dintre idolii adolescenţilor, Zac Efron, cu 41%, urmat de Joaquin Phoenix, cu 46%. La fel de surprinzător este şi locul 4: Penelope Cruz, cu 49% din ceea ce E-Poll numeşte "likeability" - ori carismă sau capacitatea unui star de a fi realmente simpatizat de către public. Şi foarte aproape de Penelope s-a plasat Angelina Jolie, cu 50%, Russell Crowe (52%), Kristen Stewart (54%) şi Naomi Watts (56%).

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg