Cele mai noi știri despre Céline Dion de la sora ei, Claudette

28 noiembrie, 2023

Claudette Dion a vorbit pentru „Le Journal de Montréal” despre starea de sănătate a surorii sale, dând informații destul de liniștitoare și mizând pe faptul că Céline se află într-o "stare de spirit incredibilă".

Artista făcând anunțul despre boala sa. FOTO: captură video
Artista făcând anunțul despre boala sa. FOTO: captură video

În urmă cu aproape un an, Céline Dion a făcut un anunț important pe contul ei de Instagram. Cântăreața de origine canadiană a dezvăluit că suferă de sindromul „persoanei rigide”, o afecțiune neurologică rară care provoacă spasme musculare foarte dureroase.

Deși vedeta din Québec s-a retras complet din viața publică, pentru a se putea concentra asupra tratamentelor ce-i sunt aplicate, ea a apărut totuși zâmbitoare în timpul unei ieșiri recente alături de cei trei băieți ai săi, René-Charles și gemenii Nelson și Eddy. „Eu și fiii mei ne-am distrat de minune la întâlnirea cu Montréal Canadiens după meciul de hochei împotriva celor de la Vegas, Golden Knights”, spunea ea într-o postare pe conturile sale de socializare.

Apoi, pe 4 noiembrie, Céline Dion a fost văzută în compania Prințului Harry și a lui Meghan Markle, cei trei asistând la un concert susținut de Katy Perry în cadrul programului său din Las Vegas.

Céline Dion, într-o ipostază veselă. FOTO: Instagram
Céline Dion, într-o ipostază veselă. FOTO: Instagram

Vineri, însă, sora ei a dat și detalii presei despre evoluția stării de sănătate a cântăreței. Claudette Dion a vorbit cu „Le Journal de Montréal” și, deși se știa că ea s-a mutat cu Céline pentru a o ajuta, acum a dezvăluit că, de data aceasta, nu va petrece Sărbătorile alături de aceasta. „Sunt destul de ocupată. Dar am vorbit în ultima vreme, iar ea are un moral incredibil", a confirmat Claudette. „Îi țin pumnii, dar sunt convinsă că vor găsi ceva pentru a vindeca această boală".

Într-adevăr, Claudette Dion a explicat că, datorită notorietății surorii sale mai mici, tot mai mulți cercetători caută un leac pentru sindromul „persoanei rigide”. Iar acesta nu poate fi decât un mesaj de speranță pentru toți cei care suferă de această boală.

Cel mai probabil, artista este supusă unor tratamente experimentale, iar faptul că a reușit să mai iasă în public înseamnă că pronosticul ar putea fi unul pozitiv.

FOTO: captură video, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg