Cele mai noi vești legate de Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în ultimă fază. Ceva s-a întâmplat

30 ianuarie, 2024

Actrița a dezvăluit prin ce situație incredibilă trece, după o luptă surdă cu cancerul, de ani de zile.

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg

A trecut prin iad, nu exagerăm deloc când spunem asta. Însă acum au venit vremuri mai senine pentru interpreta simpaticei Brenda din ”Beverly Hills 90210”.

Se pare că Shannen Doherty are parte de propriul său miracol. Actrița a oferit o actualizare încurajatoare legată de lupta sa cu cancerul. În timpul celui mai recent episod al podcast-ului ei „Let's Be Clear”, actrița din Charmed, în vârstă de 52 de ani, a vorbit cu medicul ei specialist în radioterapie, dr. Amin Mirhadi, despre tratamentul „miracol” la care a fost supusă pentru a combate stadiul 4 de cancer în care se află.

”Nu spun exact ce este, îmi este administrat un nou cocteil împotriva cancerului, nu am observat nicio îmbunătățire după patru administrări, însă nu m-am oprit”, a mărturisit vedeta care a fost diagnosticată cu crunta boală pentru prima dată în 2015.

„După a șasea sau a șaptea administrare, am văzut într-adevăr că noul tratament a spart bariera hemato-encefalică”. Este vorba de o barieră fiziologică, care există între sistemul sanguin și sistemul nervos central (creier). Această barieră servește la menținerea unei homeostaze constante în creier, care este complet separată de circulația sanguină.

”Numim asta un miracol? Da. Pentru mine, asta se întâmplă să fie un miracol chiar acum. Zarurile au fost aruncate! Să continuăm, zic!”,  a spus, cu bucurie, Shannen Doherty.

Iată că un nou cocteil pare să îi redea speranța. Actrița are o voință fantastică și luptă pentru viața sa, pentru fiecare minut pe care-l poate trăi aici, pe Pământ.

Starul din ”Beverly Hills 90210” încă nu știe ce să creadă: salvarea este acest nou tratament inovator sau însuși Dumnezeu, despre care spune că a intervenit, s-o mai lase și pe ea să respire. Căci parcursul este extrem de anevoios, cu drumuri dese la terapii, recoltări de analize și intervenții care mai de care mai invazive.

Cancerul este un drum greu de parcurs, însă Shannen Doherty s-a deprins cu lupta și ce-i frumos este că nu s-a demotivat deloc, după atâția ani de chin. Atât de prețioasă a învățat actrița că este această viață, pe care alții nu știu s-o aprecieze.

Foto: Profimedia și ShutterstockRecente pe Ok! Magazine

la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg