Cele mai nonconformiste rochii ale anului

28 septembrie, 2015
Joanna Newsom jpeg

Pe unele dintre purtătoarele lor le ştii, pe altele, nu - tocmai pentru că apariţia într-o rochie care să atragă atenţia presei poate fi o rampă de lansare pentru un nume necunoscut

image

Joanna Newsom - ea este cea mai recentă apariţie la capitolul "cele mai nonconformiste rochii ale anului". Actriţa şi cântăreaţa de 33 de ani a apărut la premiile Emmy într-un fel de creaţie indecisă - par a fi două rochii, îmbrăcate una peste alta - una lungă şi vaporoasă şi una scurtă, cu o platoşă impresionantă. Creaţia arhitecturală semnată Delpozo a fost intens comentată pe Internet, mulţi spunând că Joanna a arătat de parcă şi-a adus fotoliul cu ea.

Cele mai nonconformiste rochii ale anului

image

Lady Gaga - facem un salt în timp, înapoi la Oscaruri, unde Lady Gaga a uluit cu apariţia ei. Dar, desigur, în palmaresul outfiturilor ei nonconformiste, aceasta ar putea trece drept conformistă, de-a dreptul. De fapt, aerul neconvenţional a venit din volumul exagerat al rochiei şi, mai ales, din asocierea cu mânuşile roşii. Mixul a lansat un trend, cel mai recent făcând vâlvă Sharon Stone, care a purtat o rochie albă cu mânuşi verzi.

image

Miley Cyrus - rămânem la acelaşi capitol, al vedetelor cu un roi de aparţii nonconformiste. Cel mai recent, însă, Miley a uimit cu această rochie din spandex, purtată la MTV Video Music Awards, desfăşurate pe 30 august în Los Angeles. Altfel spus, o rochie promoţională, pentru clipul ei, "Do it!", cu un accesoriu Miss Piggy pe cap. Cu său fără accesoriu, Miley a arătat tot ca o vedetă porno.

Cele mai nonconformiste rochii ale anului

image

Joy Villa - prea puţin cunoscuta Joy Villa a încercat să intre şi ea pe fluxul ştirilor anul acesta cu apariţia sa de la Premiile Grammy, când a luat foarte în serios curentul eco, purtând o rochie din plastic reciclabil. Una prin care puteai vedea foarte bine ceea ce încă nu trebuie reciclat. Iată cum poţi să fii sexy şi preocupat de soarta Planetei în acelaşi timp, nu?

image

Bleona Qereti - rămânem la aceleaşi Premii Grammy, dar trecem la o apariţie care doar se credea în fustă. În fapt, am avut doar o trenă şi un soi de ţinută stil gladiator. De notat că Bleona a avut anul acesta o serie de apariţii disperate - tot ea defilând într-o rochie complet transparentă. Dacă nu ştiaţi cine e Bleona, măcar aşa v-aţi putea întreba... Cântăreaţei albaneze de 30 de ani i se spune "Madonna a Albaniei".

Cele mai nonconformiste rochii ale anului

image

Sarah Jessica Parker - ea ar putea fi pe locul întâi într-un top al celor mai nonconfirmiste rochii ale anului. Apariţia lui SJP de la Gala Met a făcut înconjurul lumii, fiind considerată cel puţin ciudată. Dar ciudăţenia nu a venit de la rochie în sine, ci mai degrabă de la accesoriul înflăcărat de pe cap, marca Philip Treacy, care a supraîncărcat outfitul.

image

Rihanna - pardon, într-un top al celor mai nonconformiste rochii, SJP s-ar bate aprig cu Împărăteasa Rihanna, care la Gala Met de anul acesta, ce a avut drept temă China, a ocupat întregul covor roşu cu trena sa extravagantă.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg