Cele mai nonconformiste rochii ale anului

28 septembrie, 2015
Joanna Newsom jpeg

Pe unele dintre purtătoarele lor le ştii, pe altele, nu - tocmai pentru că apariţia într-o rochie care să atragă atenţia presei poate fi o rampă de lansare pentru un nume necunoscut

image

Joanna Newsom - ea este cea mai recentă apariţie la capitolul "cele mai nonconformiste rochii ale anului". Actriţa şi cântăreaţa de 33 de ani a apărut la premiile Emmy într-un fel de creaţie indecisă - par a fi două rochii, îmbrăcate una peste alta - una lungă şi vaporoasă şi una scurtă, cu o platoşă impresionantă. Creaţia arhitecturală semnată Delpozo a fost intens comentată pe Internet, mulţi spunând că Joanna a arătat de parcă şi-a adus fotoliul cu ea.

Cele mai nonconformiste rochii ale anului

image

Lady Gaga - facem un salt în timp, înapoi la Oscaruri, unde Lady Gaga a uluit cu apariţia ei. Dar, desigur, în palmaresul outfiturilor ei nonconformiste, aceasta ar putea trece drept conformistă, de-a dreptul. De fapt, aerul neconvenţional a venit din volumul exagerat al rochiei şi, mai ales, din asocierea cu mânuşile roşii. Mixul a lansat un trend, cel mai recent făcând vâlvă Sharon Stone, care a purtat o rochie albă cu mânuşi verzi.

image

Miley Cyrus - rămânem la acelaşi capitol, al vedetelor cu un roi de aparţii nonconformiste. Cel mai recent, însă, Miley a uimit cu această rochie din spandex, purtată la MTV Video Music Awards, desfăşurate pe 30 august în Los Angeles. Altfel spus, o rochie promoţională, pentru clipul ei, "Do it!", cu un accesoriu Miss Piggy pe cap. Cu său fără accesoriu, Miley a arătat tot ca o vedetă porno.

Cele mai nonconformiste rochii ale anului

image

Joy Villa - prea puţin cunoscuta Joy Villa a încercat să intre şi ea pe fluxul ştirilor anul acesta cu apariţia sa de la Premiile Grammy, când a luat foarte în serios curentul eco, purtând o rochie din plastic reciclabil. Una prin care puteai vedea foarte bine ceea ce încă nu trebuie reciclat. Iată cum poţi să fii sexy şi preocupat de soarta Planetei în acelaşi timp, nu?

image

Bleona Qereti - rămânem la aceleaşi Premii Grammy, dar trecem la o apariţie care doar se credea în fustă. În fapt, am avut doar o trenă şi un soi de ţinută stil gladiator. De notat că Bleona a avut anul acesta o serie de apariţii disperate - tot ea defilând într-o rochie complet transparentă. Dacă nu ştiaţi cine e Bleona, măcar aşa v-aţi putea întreba... Cântăreaţei albaneze de 30 de ani i se spune "Madonna a Albaniei".

Cele mai nonconformiste rochii ale anului

image

Sarah Jessica Parker - ea ar putea fi pe locul întâi într-un top al celor mai nonconfirmiste rochii ale anului. Apariţia lui SJP de la Gala Met a făcut înconjurul lumii, fiind considerată cel puţin ciudată. Dar ciudăţenia nu a venit de la rochie în sine, ci mai degrabă de la accesoriul înflăcărat de pe cap, marca Philip Treacy, care a supraîncărcat outfitul.

image

Rihanna - pardon, într-un top al celor mai nonconformiste rochii, SJP s-ar bate aprig cu Împărăteasa Rihanna, care la Gala Met de anul acesta, ce a avut drept temă China, a ocupat întregul covor roşu cu trena sa extravagantă.

Foto: WENN



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg