Cele mai răsunătoare divorţuri din showbiz-ul românesc

21 iulie, 2017
Untitled collage(3) jpeg

S-au îndrăgostit, s-au căsătorit, dar n-au reuşit să rămână soţ şi soţie până-n ziua de azi. Iată care sunt vedetele de la noi care ne-au luat prin surprindere, la vremea respectivă, cu divorţul lor!

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr.

image

Păreau unul dintre cele mai solide – şi mai frumoase – cupluri de vedete, însă fericirea lor n-a durat la nesfâşit. După şapte ani de mariaj (şi un copil, Violeta), cei doi soţi şi-au anunţat despărţirea pe paginile lor de Facebook. "Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea. După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru", ne informau Andreea şi Ştefan.

Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg

image

Dacă divorţul dintre eterna rivală a Mihaelei, Andreea Marin, şi cel care i-a fost fost soţ şi Răduleascăi – adică Bănică Jr. – a decurs în termeni destul de amiabili – în ciuda eforturilor presei de a afla adevăratul motiv al despăţirii şi tot felul de detalii picante – , ei bine, nu se poate spune acelaşi lucru despre modul în care şi-au spus “Adio!” Mihaela şi Elan. Cum ne aşteptam, vedeta TV a scos la iveală nişte neînţelegeri cu tatăl copilului ei, acuzându-l chiar pe acesta că s-a folosit de relaţiile lui ca om de afaceri prosper, pentru a câştiga bătălia cu ea.

Ilie Năstase şi Amalia Năstase

image

În cazul lor, nu a fost vorba despre un scandal, cu toate că ne-am fi aşteptat ca fostul tenismen să dea mai mult din casă, cum îi e obiceiul. Dimpotrivă, divorţul foştilor soţi Năstase s-a numărat printre cele mai civilizate din showbiz-ul românesc. "Nu vom continua ca şi cuplu, dar vom continua să fim prieteni, parteneri şi părinţi", au anunţat, la momentul respectiv, cei doi părinţi a două fete suberbe.

Irinel Columbeanu şi Monica Gabor

image

Ei, da, despărţirea dintre cei doi a fost urmărită pas cu pas de presa de scandal, la fel cum s-a întâmplat cu relaţia lor, care a fost mediatizată intens, din cauza reality show-ului din care au făcut parte faimosul om de afaceri şi fostul model. Nici până-n ziua de azi nu ne este foarte clar cum stau lucrurile între cei doi foşti soţi şi de ce fetiţa lor, Irina Columbeanu, a rămas în grija tatălui, dar îi lăsăm pe cei doi să-şi vadă fiecare viaţa lui, fie aici, în România, fie peste hotare.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu

image

Ne-au surprins cu relaţia lor amoroasă aproape în aceeaşi măsură în care ne-au uimit cu decizia lor de a divorţa după cei patru ani de mariaj şi doi copii minunaţi, Sofia Anais şi Traian Junior. Fiica fostului preşedinte de stat şi Syda au păstrat discreţia privind despărţirea lor, Elena specificând doar, într-un interviu oferit celor de la Viva!, că motivul divorţului este că pur şi simplu nu se mai înţelegeau.Recente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}