Cele mai scandaloase divorţuri de la Hollywood din toate timpurile

17 martie, 2017
divorturi cu scandal jpeg

Nu de puţine ori am asistat la divorţuri cu scandal,  unul dintre cele mai mediatizate şi mai recente fiind chiar cel dintre starurile de la Hollywood - Angelina şi Brad Pitt. Dar ei nu sunt singurii şi, cu singuranţă, nici cei care s-au împroşcat cu noroi cel mai mult. Haideţi să ne aducem aminte cum situaţii de genul asta s-au întâmplat şi în trecut, când Elizabeth Taylor i-a furat soţul celei mai bune prietene, Debbie Reynolds, pe Eddie Fisher.

image

În timp ce la sfârşitul anului trecut cuplul Brangelina îşi spunea adio într-un imens scandal mediatic, pe fondul unor speculaţii care s-au dovedit neadevărate - că Brad ar fi fost violent cu copiii lui, au fost scandaluri mult mai mari şi mai celebre de-a lungul vremii la Hollywood.

Atâta timp cât există o cetate a filmului, există şi divorţuri cu scandal la Hollywood.  De ce se ajunge la aceste situaţii? Pentru că sunt vorbim de persoane celebre, uneori atât de celebre încât li se pare că totul li se cuvine, înşală, sau pur şi simplu se căsătoresc prea repede, din motive care nu sunt întemeiate şi nu ajung să se cunoască cu adevărat. La Hollywood este cu atât mai greu să rămâi un cuplu pentru totdeauna, pentru că sunt atât de multe tentaţii cărora trebuie să le faci faţă. Cele mai multe dintre celebrităţi nu reuşesc să depăşească situaţiile critice şi se despart la cea mai mică ceartă. Indiferent care este natura divorţurilor, din păcate, unele cupluri cunoscute au ales un sfrâşit tragic în schimbul unei poveşti cu happy end, până la adânci bătrâneţi.

 Elizabeth Taylor şi Richard Burton

image

Liz Taylor a avut o cariera în film plină de succes, o înclinaţie pentru bijuterii fine şi a fost o femeie de o frumuseţe răpitoare, dar o mare parte a identităţii sale publice va fi pentru totdeauna legată de cele opt căsătorii ale sale, două dintre ele fiind cu acelaşi om, Richard Burton. Actriţa a divorţat de primul ei soţ, Conrad "Nicky" Hilton, după şase luni de la căsătoria cu el, pe fondul acuzaţiilor de abuz. Apoi, desigur, a fost Richard Burton. "Este omul asupra căruia toată lumea îşi concentrează atenţia", spunea Elizabeth. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare în 1963, pe când jucau în "Cleopatra" şi ambii erau angajaţi în căsătorii - Taylor cu cel de-al patrulea soţ - Eddie Fisher pe care i l-a furat prietenei sale Debbie Reynolds, iar Burton cu actriţa Sybil Williams.

Perechea nu a făcut un secret din faptul că a existat atracţie din partea ambilor, încă de la prima vedere: "! Cut", regizorul Joseph L. Mankiewicz a trebuit să strige în mod repetat de mai multe ori, în timpul unei scene în care cei doi se sărutau, deoarece nu se mai puteau separa din îmbrăţişarea lor pasională.

Taylor şi Burton au şocat Hollywoodul, separându-se de soţii lor la scurt timp şi căsătorindu-se în martie 1964. În ciuda unei căsnicii de 10 ani - au divorţat în 1974, după o aventură a lui Burton cu o actriţă mai tânără, căsătoria a fost tot timpul marcată de certuri şi alcoolism.  Borton s-a căsătorit trei săptămâni mai târziu cu actriţa Suzy Hunt, iar Taylor s-a căsătorit şi ea foarte repede cu milionarul John Warner. Chiar şi aşa, Elizabeth şi Richard nu au rămas separaţi pentru mult timp şi s-au recăsătorit în 1975. De data aceasta, uniunea a durat doar câteva luni şi s-a încheiat definitiv în 1976. La mijloc au fost şi alcoolismul, infidelitatea si, probabil, un fel de incompatibilitate, care a rupt relaţia. La scurt timp după moartea lui Burton, în 1984, Taylor a spus reporterilor pe un ton melancolic: "Poate că ne-am iubit prea mult."

EDDIE FISHER şi DEBBIE REYNOLDS

Eddie Fisher, Debbie Reynolds şi Elizabeth Taylor.

Fisher a părăsit-o pe Debbie Reynolds, mama celor doi copii ai săi, pentru Taylor în 1959. Reynolds însăşi a asemănat relaţia ei cu triunghiul conjugal Jennifer Aniston-Angelina Jolie-Brad Pitt, declarând prin 2015 pentru Vanity Fair: "Toţi cei trei soţi m-au lăsat pentru o altă femeie şi, evident, nu am fost o femeie foarte sexy."

Dar, Reynolds şi Taylor, care au fost cele mai bune prietene, nu şi-au purtat duşmănie prea mult şi au reuşit să reia legătura după ani buni. Atunci când Taylor a murit în 2011, ea i-a lăsat lui Reynolds drept moştenire o brăţară de safir, un colier şi o pereche de cercei. 

ALEC BALDWIN şi KIM BASINGER

image

Sunt mai mult de 13 ani de la despărţirea lor într-un mod urât şi se pare că timpul a vindecat unele răni. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare al peliculei “The Marrying Man” şi s-au căsătorit trei ani mai târziu. Basinger a depus actele de divorţ în 2001, iar pe atunci Alec şi Kim s-au luptat pentru custodia unicului lor copil, Irlanda Baldwin. În anul 2007, când Irlanda a împlinit 11 ani, Alec a făcut scăpat pe internet un mesaj vocal, jignind-o pe fosta soţie. Mai târziu, el  şi-a cerut scuze şi a declarat pentru The Guardian în 2013 că anii în care s-a judecat cu Kim pentru divorţul şi custodie au fost atât de dureroţi pentru el încât l-au ţinut în loc. Divorţul a fost atât de marcant, încât Alec a scris chiar şi o carte despre lupta pentru custodie, în 2008.

JOHNNY DEPP şi AMBER HEARD

image

Înainte ca celebrii Brangelina să se despartă, divorţul lui Johnny Depp de actriţa Amber Heard a fost cel mai mare şi mai scandalos de la Hollywood din anul 2016.

Johnny a părăsit-o pe partenera sa de atâta timp, Vanessa Paradis, pentru a face pasul spre căsătorie cu Amber Heard. Însă alegerea aceasta nu a fost una cu noroc pentru actor. Aşa că, în momentul în care modelul Amber a depus actele de divorţ la începutul lui 2016, pe motiv că Johnny făcea crize de furie şi a abuzat-o fizic, mass-media şi publicul larg au transformat toata povestea într-o telenovelă.

Încă de la început, Amber a pretins că a fost victima violenţei domestice, o fotografie cu ea fără machiaj şi cu vânătăi pe faţă circulând prin presă. Aşa cum ne aşteptam, a spus că este rezultatul abuzului lui Depp. Oare a fost actorul abuziv în timpul căsătoriei lor? Cei doi şi-au spus "DA" şi au fost căsătoriţi timp de 15 luni, iar divorţul parcă a durat şi mai mult. Cert este că tot scandalul a luat sfârşit anul acesta, după ce Amber a câştigat procesul şi, odată cu el, 7 milioane de dolari pe care a promis să-i doneze în scopuri caritabile.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg