Cele mai scandaloase triunghiuri amoroase

5 octombrie, 2010

Viaţa sentimentală a vedetelor este de cele mai multe ori la fel de spectaculoasă ca relaţiile amoroase pe care le afişează pe marele ecran. Şi câteodată amantlâcurile în care se implică starurile sunt chiar mai intense decât cele care fac furori prin filme. Şi asta pentru că unele celebrităţi fac parte din nişte triunghiuri amoroase care au atras numeroase critici. Brad Pitt - Jennifer Aniston - Angelina Jolie Actorul din "Inglourious Basterds" a recunoscut că s-a îndrăgostit până peste cap de frumoasa Angelina Jolie, colega lui de platou

Viaţa sentimentală a vedetelor este de cele mai multe ori la fel de spectaculoasă ca relaţiile amoroase pe care le afişează pe marele ecran. Şi câteodată amantlâcurile în care se implică starurile sunt chiar mai intense decât cele care fac furori prin filme. Şi asta pentru că unele celebrităţi fac parte din nişte triunghiuri amoroase care au atras numeroase critici.

Brad Pitt - Jennifer Aniston - Angelina Jolie

Actorul din "Inglourious Basterds" a recunoscut că s-a îndrăgostit până peste cap de frumoasa Angelina Jolie, colega lui de platou la filmul "Mr. & Mrs. Smith", când era încă însurat cu vedeta din serialul „Friends”. Cu toate astea, a ţinut să precizeze că nu a înşelat-o niciodată pe fosta lui soţie, Jennifer. În aprilie 2005, după ce Aniston a intentat divorţ, paparazzi i-au surprins pe Brad şi pe Angelina împreună pe o plajă din Kenia, confirmându-se astfel relaţia dintre cei doi. La numai trei luni de când se finalizase divorţul dintre Brad şi Jennifer, Jolie a confirmat că era însărcinată cu copilul lui Pitt. În ciuda zvonurilor care au circulat până acum că se despart, Brad şi Angelina sunt împreună şi-n ziua de azi şi au grijă de cei şase copii ai lor.

Eddie Cibrian - Brandi Glanville- LeAnn Rimes

Cântăreaţa LeAnn Rimes i l-a suflat lui Brandi Glanville de sub nas pe soţul ei, Eddie Cibrian. Cu toate că Brandi şi Eddie au doi băieţi împreună (pe Mason şi pe Jake), cei doi s-au separat în iulie 2009, după opt ani de mariaj. Şi asta pentru că actorului i-a picat cu tronc colega lui de platou de la „Northern Lights”, LeAnn Rimes, care era pe atunci căsătorită cu Dean Sheremet. Şi nu numai că cei doi amorezi au negat timp de luni în şir relaţia lor, dar Eddie a avut şi impertinenţa de a-i cere public mamei copiilor lui să nu mai comenteze despre aventura sa. Pe 30 septembrie 2010, s-a finalizat divorţul dintre Brandi Glanville şi Eddie Cibrian, iar actorul şi cântăreaţa trăiesc acum fericiţi împreună.

Julia Roberts - Danny Moder – Vera Steimberg

"Frumuşica" l-a cunoscut pe actualul ei soţ, cameramanul Daniel Moder, în timp ce filma pentru pelicula "The Mexican", în 2001, când el era bine-mersi însurat cu VeraSteimberg Moder. Povestea lor de amor a fost însă atât de intensă, încât Daniel a intentat divorţ un an mai târziu, pentru ca ulterior, pe 4 iulie 2002, să o ia de nevastă pe Julia. Moder şi Roberts sunt căsătoriţi de opt ani şi au împreună trei copii (pe gemenii Hazel Patricia şi Phinnaeus Walter şi pe Henry Daniel), plănuind acum să-şi extindă familia cu încă un membru, un copil adoptat din India.

Kevin Federline - Shar Jackson - Britney Spears

În iulie 2004, Prinţesa Pop şi-a anunţat logodna cu dansatorul american Kevin Federline, pe care îl cunoaştea de numai trei luni. Relaţia lor a fost foarte mediatizată şi criticată de public, deoarece Kevin de-abia se despărţise de iubita lui, actriţa Shar Jackson, care era pe-atunci însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor. Britney Spears şi Federline s-au căsătorit în octombrie 2004 şi au doi copii împreună. În noiembrie 2006, cântăreaţa a intentat divorţ, iar în prezent cei doi părinţi împart custodia băieţilor lor.

Prinţul Charles - Prinţesa Diana – Camilla Bowles

După o nuntă ca-n poveşti şi o căsnicie complicată, Di şi Charles au divorţat după 15 ani de mariaj, când Prinţesa l-a acuzat pe Prinţ că avea o aventură cu Camilla Parker Bowles. Prezenţa continuă a Camillei în cercurile pe care le frecventa cuplul regal a deranjat-o foarte mult pe Diana. Pe 28 august 1996, Charles şi Di au divorţat, iar, la un an de la despărţire, "Prinţesa Inimilor"şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină. Într-un interviu televizat, care a fost difuzat la un an de la dispariţia fostei lui soţii, Charles a recunoscut că a fost infidel şi că tatăl lui a fost de acord ca el să calce strâmb în căsnicie. După ce s-a aflat că amanta Prinţului era Camilla, soţul ei, Andrew, a cerut imediat să pună legal capăt mariajului cu ea. În 2005, Charles şi Parker-Bowles şi-au oficializat relaţia în cadrul unei ceremonii restrânse.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}