Cele mai scandaloase triunghiuri amoroase de la Hollywood

23 martie, 2017
Vanity Fair Oscar Party, Los Angeles, USA   26 Feb 2017 jpeg

Vedetele se îndrăgostesc câteodată de persoane care sunt bine-mersi implicate în relaţii legalizate sau nu. Şi mai grav e că ele dau curs sentimentelor pe care le au şi ajung să trăiască într-un triunghi amoros care devine subiect de scandal.

Jennifer Aniston – Justin Theroux – Heidi Bivens

image

După ce Angelina Jolie i l-a furat de sub nas pe soţul ei, Brad Pitt, Jennifer Aniston ar fi apelat şi ea la aceleaşi şiretlicuri ca rivala ei şi l-a cucerit pe Justin Theroux, în ciuda faptului că el era implicat într-o relaţie de 14 ani cu Heidi Bivens. Ups!

Ryan Phillippe – Reese Witherspoon – Abbie Cornish

image

Ryan Phillippe a înşelat-o pe Reese Witherspoon cu Abbie Cornish. Inutil să mai spunem că, în urma relaţiei extraconjugale pe care actorul a avut-o, s-a ales praful de mariajul celor doi. Şi asta cu toate că cei doi soţi erau deja părinţii a doi copii.

Sandra Bullock – Jesse James - Michelle Bombshell’ McGee

image

Scandalul în care a fost implicată Sandra Bullock din momentul în care presa a aflat despre infidelitatea soţului ei, Jesse James, a fost cât se poate de neplăcut pentru câştigâtoarea unei statuete Oscar. Jesse a înşelat-o pe Sandy cu o striperiţă tatuată pe nume Michelle Bombshell’ McGee.

LeAnn Rimes – Eddie Cibrian – Dean Sheremet

image

Când LeAnn Rimes l-a întâlnit pe actualul ei partener, actorul Eddie Cibrian, s-a îndrăgostit lulea de el şi nici n-a mai contat că individul era bine-mersi într-o relaţie, iar ea era măritată cu Dean Sheremet.

Rihanna – Drake – Chris Brown

image

Când Drake şi Chris Brown şi-au început răfuiala, subiectul disputei lor era nimeni alta decât RiRi. După ce a fost iubita lui Chris, cântăreaţa a cedat farmecelor faiumosului rapper. Cel puţin aşa s-a lăudat Drake, care i-a transmis rivalului său un mesaj cât se poate de clar – “iubita pe care o iubeşti mi-a căzut pur şi simplu în poală”.

Eva Longoria – Tony Parker – Errin Barry

image

Când soţul frumoasei actriţe şi-a îndreptat privirea spre altă femeie, ei bine, el a ales soţia unui coleg de-al lui. Nu-i de mirare că Eva a intentat divorţul de urgenţă!Recente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg