Cele mai scurte mariaje de la Hollywood

10 februarie, 2016
mariaje scurte jpeg

S-o spune ”până la adânci bătrâneţi”, însă în cazul multor celebrităţi e mai degrabă ”până la primul hop”. Vorbim de acele vedete de la Hollywood pentru care perioada în care au fost căsătorite a fost mai scurtă decât o sesiune de shopping. Exagerăm, desigur, dar tot vorbim de nişte mariaje foarte scurte. Haideţi, aşadar, să aflăm despre cine e vorba!

sursa foto: arhivă

Drew Barrymore şi Tom Green – 9 luni

image

Nu sunt prea multe detalii ştiute legate de acest divorţ, dar ştim că motivul oficial, citat de vedete, a fost ”diferenţe ireconciliabile”. Pe atunci Drew declara: ”Da, este adevărat că ne-am despărţit. Îl iubesc pe Tom foarte mult. A fost dintotdeauna un bun prieten şi asta nu se va schimba”. La rândul lui, Tom declara: ”Drew este o femeie minunată, pe care o iubesc foarte mult. Mi-aş fi dorit ca mariajul nostru să funcţioneze. Îi doresc multă fericire”. Mda, mai e ceva de zis?

Chad Michael Murray şi Sophia Bush – 5 luni

image

La momentul despărţirii n-am aflat prea multe. Ulterior, însă, Sophia a declarat că decizia de a se căsători a fost una nesăbuită: ”Am foi doi copii stupizi care nu aveau de ce să facă pasul acesta.”. Totuşi, mai curios este faptul că atunci când a intentat divorţ Sophia a citat frauda ca motiv de divorţ. Auch!

Bradley Cooper şi Jennifer Esposito – 4 luni

image

Mai vagă de atât nu putea fi explicaţia actorului: ”E ceva ce s-a întâmplat. Partea bună e că amândoi am realizat că nu funcţionează. Nu era ok.”

Mario Lopez şi Ali Landry – 2 săptămâni

image

Mario a recunoscut că a înşelat-o pe Ali cu doar câteva zile înainte de nuntă: ”Era vacanţa de primăvară... toată lumea se cupla. Aia a fost o situaţie în care n-am fost matur suficient.”

Eddie Murphy şi Tracey Edmonds – 2 săptămâni

image

Nici ei nu s-au căsătorit legal, ci a fost vorba de o uniune spirituală mai degrabă. ”Ceremonia spirituală din Bora Bora a reprezentat o dovadă a iubirii noastre, a devotamentului şi a prieteniei dintre noi. Totuşi nu a fost un mariaj valid, aşa că nu se pune problema de un divorţ acum. Am decis să rămânem prieteni.”

Carmen Electra şi Dennis Rodman – 9 zile

image

Ceremonia a avut loc în Las Vegas, după o noapte plină şi, evident, la beţie. David a declarat că nu a fost conştient atunci când a făcut schimb de jurăminte, aşa că nu se pune problema de un mariaj între ei. Mda!

Britney Spears şi Jason Alexander – 55 de ore

image

Povestea clasică: s-au căsătorit în Las Vegas, apoi când s-au trezit din beţie şi-au dat seama ca această uniune n-ar fi trebuit să aibă loc.

Colin Farrell şi Amelia Warner – 4 luni

image

Ei bine, acest mariaj n-a fost, în primul rând, legal. Amelia declara pe atunci: ”Noi nu ne-am căsătorit legal... nu a fost un mariaj pe bune. Am avut o ceremonie pe plajă în Tahiti, însă asta nu înseamnă că a fost ceva legal.”

Renee Zellweger şi Kenny Chesney – 4 luni

image

Cei doi s-au despărţit pentru că nu comunicau suficient. Iar faptul că aveau planuri comune i-a făcut pe cei doi să ajungă la decizia aceasta cu o mai mare uşurinţă.

Nicolas Cage şi Lisa Marie Presley – 3 luni

image

Lisa declara: ”sunt tristă că s-a întâmplat asta, dar e clar că n-ar fi trebuit să ne căsătorim în primul rând”.

Nicolas: ”Nu am vorbit în timpul mariajului, n-am să vorbesc nici la divorţ.”

Kim Kardashian şi Kris Humphries – 72 zile

image

Au citat ”motive ireconciliabile”, însă Kris a dat de înţeles că nu este o concluzie la care au ajuns amândoi. Pe atunci, Kris declara: ”Îmi iubesc soţia şi am fost devastat când am aflat că a intentat actele de divorţ. Sunt dispus să fac orice pentru a face ca acest mariaj să meargă.”Recente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg