Cele mai scurte mariaje de la Hollywood

10 februarie, 2016
mariaje scurte jpeg

S-o spune ”până la adânci bătrâneţi”, însă în cazul multor celebrităţi e mai degrabă ”până la primul hop”. Vorbim de acele vedete de la Hollywood pentru care perioada în care au fost căsătorite a fost mai scurtă decât o sesiune de shopping. Exagerăm, desigur, dar tot vorbim de nişte mariaje foarte scurte. Haideţi, aşadar, să aflăm despre cine e vorba!

sursa foto: arhivă

Drew Barrymore şi Tom Green – 9 luni

image

Nu sunt prea multe detalii ştiute legate de acest divorţ, dar ştim că motivul oficial, citat de vedete, a fost ”diferenţe ireconciliabile”. Pe atunci Drew declara: ”Da, este adevărat că ne-am despărţit. Îl iubesc pe Tom foarte mult. A fost dintotdeauna un bun prieten şi asta nu se va schimba”. La rândul lui, Tom declara: ”Drew este o femeie minunată, pe care o iubesc foarte mult. Mi-aş fi dorit ca mariajul nostru să funcţioneze. Îi doresc multă fericire”. Mda, mai e ceva de zis?

Chad Michael Murray şi Sophia Bush – 5 luni

image

La momentul despărţirii n-am aflat prea multe. Ulterior, însă, Sophia a declarat că decizia de a se căsători a fost una nesăbuită: ”Am foi doi copii stupizi care nu aveau de ce să facă pasul acesta.”. Totuşi, mai curios este faptul că atunci când a intentat divorţ Sophia a citat frauda ca motiv de divorţ. Auch!

Bradley Cooper şi Jennifer Esposito – 4 luni

image

Mai vagă de atât nu putea fi explicaţia actorului: ”E ceva ce s-a întâmplat. Partea bună e că amândoi am realizat că nu funcţionează. Nu era ok.”

Mario Lopez şi Ali Landry – 2 săptămâni

image

Mario a recunoscut că a înşelat-o pe Ali cu doar câteva zile înainte de nuntă: ”Era vacanţa de primăvară... toată lumea se cupla. Aia a fost o situaţie în care n-am fost matur suficient.”

Eddie Murphy şi Tracey Edmonds – 2 săptămâni

image

Nici ei nu s-au căsătorit legal, ci a fost vorba de o uniune spirituală mai degrabă. ”Ceremonia spirituală din Bora Bora a reprezentat o dovadă a iubirii noastre, a devotamentului şi a prieteniei dintre noi. Totuşi nu a fost un mariaj valid, aşa că nu se pune problema de un divorţ acum. Am decis să rămânem prieteni.”

Carmen Electra şi Dennis Rodman – 9 zile

image

Ceremonia a avut loc în Las Vegas, după o noapte plină şi, evident, la beţie. David a declarat că nu a fost conştient atunci când a făcut schimb de jurăminte, aşa că nu se pune problema de un mariaj între ei. Mda!

Britney Spears şi Jason Alexander – 55 de ore

image

Povestea clasică: s-au căsătorit în Las Vegas, apoi când s-au trezit din beţie şi-au dat seama ca această uniune n-ar fi trebuit să aibă loc.

Colin Farrell şi Amelia Warner – 4 luni

image

Ei bine, acest mariaj n-a fost, în primul rând, legal. Amelia declara pe atunci: ”Noi nu ne-am căsătorit legal... nu a fost un mariaj pe bune. Am avut o ceremonie pe plajă în Tahiti, însă asta nu înseamnă că a fost ceva legal.”

Renee Zellweger şi Kenny Chesney – 4 luni

image

Cei doi s-au despărţit pentru că nu comunicau suficient. Iar faptul că aveau planuri comune i-a făcut pe cei doi să ajungă la decizia aceasta cu o mai mare uşurinţă.

Nicolas Cage şi Lisa Marie Presley – 3 luni

image

Lisa declara: ”sunt tristă că s-a întâmplat asta, dar e clar că n-ar fi trebuit să ne căsătorim în primul rând”.

Nicolas: ”Nu am vorbit în timpul mariajului, n-am să vorbesc nici la divorţ.”

Kim Kardashian şi Kris Humphries – 72 zile

image

Au citat ”motive ireconciliabile”, însă Kris a dat de înţeles că nu este o concluzie la care au ajuns amândoi. Pe atunci, Kris declara: ”Îmi iubesc soţia şi am fost devastat când am aflat că a intentat actele de divorţ. Sunt dispus să fac orice pentru a face ca acest mariaj să meargă.”Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg