Cele mai sexy cougars trecute de 50 de ani

19 iulie, 2017
Untitled collage jpeg

Nu mai sunt la prima tinereţe, însă acest lucru nu este vizibil pe chipul lor lipsit de riduri şi pe trupul bine proporţionat, care au rămas de mare interes pentru bărbaţii de orice vârstă. Iată dovada!

Elizabeth Hurley

image

Nu, nu este o gimnastă profesionistă, ci Liz, care, la 52 de ani, arată chiar mai bine decât la 30! Născută în Marea Britanie, actriţa a fost recrutată de Estee Lauder la 29 de ani, pentru a deveni imaginea produselor lor. Elizabeth a devenit cunoscută mai ales pentru relaţia pe care a avut-o, în anii ’90, cu Hugh Grant. Ca actriţă, ne-o aducem aminte cu toţii ca Vanessa Kensington din filmul Austin Powers: International Man Of Mystery. În momentul de faţă, este şi femeie de afaceri, având propria linie de costume de baie, pe care o promovează cu succes, nu?

Shania Twain

image

Cântăreaţa de muzică country a vândut nu mai puţin de 85 de milioane de albume în întreaga lume, ceea ce o face Artista cu cele mai bune vânzări din istoria muzicii country. La 51 de ani, cânştigătoarea a cinci premii Grammy şi deţinătoarea unei stele pe Walk of Fame este încă supersexy şi face în continuare muzică.

Demi Moore

image

Actriţa de 54 de ani, care a devenit faimoasă datorită rolurilor sale din Ghost şi A Few Good Men, arată neschimbată de pe vremea când era soţia lui Bruce Willis. Probabil acesta este motivul pentru care a reuşit să-l cucerească pe mai tânărul Ashton Kutcher, cu care s-a şi măritat în 2005, dar de care a divorţat în 2013.

Heather Locklear

image

Vă vine să credeţi că are 55 de ani? Nici nouă! Tocmai datorită felului în care arată, actriţa din Melrose Place şi Dynasty a avut nişte parteneri faimoşi, rockerii Tommy Lee şi chitaristul de la Bon Jovi, Richie Sambora. În ciuda luptei cu dependenţa de droguri, cu care s-a confruntat de-a lungul vieţii, Heather a rămas cât se poate de fresh şi de frumoasă.

Sharon Stone

image

La 59 de ani, este una dintre cele mai în vârstă vedete din acest clasament, dar şi una dintre cele mai atrăgătoare femeie trecute de prima tinereţe. Actriţa din Basic Instinct, Sliver şi Casino şi-a păstrat intacte farmecul şi silueta desăvârşită. Nu s-a retras din activitate, jucând în drama independentă Running Wild în acest an.

Michelle Pfeiffer

image

Şi actriţa din Scarface, Married To The Mob, What Lies Beneath, Hairspray, The Fabulous Baker Boys, Hairspray 2 şi Batman Returns are 59 de ani! Ştim, nu-i arată! Cu o carieră plină ochi de realizări, Michelle se poate lăuda cu parteneri de platou precum Al Pacino, dar şi cu o înfăţişare care i-a garantat statutul de sex symbol.

Sandra Bullock

image

La 52 de ani, actriţa, producătorul şi filantropistul faimos are incluse în palmaresul actoricesc filme precum Gravity, The Proposal, Crash, Ms. Congeniality şi The Blind Side. La fel de bine, o putem lăuda pentru aspectul tineresc pe care şi l-a păstrat până-n ziua de azi!

Marisa Tomei

image

După o carieră întinsă pe trei decenii, nativa din New York – ajunsă acum la 52 de ani – a apărut recent în producţii cinematografice precum Captain America: Civil War (2016) şi Spider-man: Homecoming (2017). Am menţionat cumva că nu pare trecută de 30 de ani?...

Halle Berry

image

La 50 de ani, nu are de gând să se oprească în viitorul apropiat, continuându-şi cariera de succes de la Hollywood. După ce a câştigat premiul I la concursul de Miss USA, frumoasa mulatră a ajuns în industria cinematografică americană, unde a bifat filme precum X-Men şi Monster’s Ball şi este, şi-n prezent, singura femeie de culoare care a câştigat un Oscar.

Julianne Moore

image

Are 56 de ani şi timpul parcă a stat în loc, în cazul ei, încă de pe când avea 30 de ani! Frumoasa roşcată ne-a încântat în filme precum The Big Lebowski, The Lost World: Jurassic Park, Crazy, Stupid, Love, The Hand That Rocks The Cradle.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}