Cele mai sexy mame de la Hollywood

8 iunie, 2016
jessica alba   braun hepta 1966352 jpg jpeg

Să fii părinte e un job al naibii de greu, în special pentru femei. Căci ele sunt, în general, cele care-şi dedică întreaga viaţă copiilor, printre alte joburi şi responsabilităţi. Avem mame casnice, mame cu carieră, mame sportive etc.

Dar avem şi mame celebre, cele pe care nu le vedem alergând cu scutecele murdare, părul răvăşit şi hainele pătate de mâncare. Întotdeauna stilate, pline de răbdare şi cuvinte frumoase despre maternitate, mereu puse la punct din cap până în picioare. Şi mulţi se întreabă cum reuşesc să arate atât de bine şi să aibă un lifestyle atât de şic şi ordonat, dând sfaturi despre cum să-ţi creşti copiii, aranjate perfect pentru a rămâne, şi după sarcină, cele mai sexy mame la Hollywood.

Megan Fox

image

Surprinzător, focoasa actriţă se pregăteşte să aducă pe lume al treilea copil cu Brian Austin Green şi chiar e o mamă sexy în adevăratul sens al cuvântului.

Blake Lively

Blake la Cannes, cu burtică

Este una dintre cele mai hot actriţe ale momentului, care s-a consacrat nu doar ca blonda superbă din Gossip Girl, ci şi ca soţie de invidiat al lui Ryan Reynolds şi, bineînţeles, ca mamă a unei fetiţe. Acum se pregăteşte să nască cel de-al doilea copil al cuplului şi, deşi formele i s-au mai mărit, rămâne la fel de sexy.

Sofia Vergara

image

Columbianca cu forme apetisante este mândra mamă a unui băiat de 24 de ani, pe care l-a născut pe când era foarte tânără. Cumva, este una dintre cele mai mature mame din lista noastră, dar şi cea care dă dovadă de multă sârguinţă în a-şi păstra silueta celebră.

Jennifer Lopez

JLo e sexy!

Cu siguranţă este regina voluptăţii şi la 45 de ani. Formele ei, în special posteriorul, este celebru la Hollywood, la fel ca şi munca din culise pentru a-şi menţine această siluetă de vis pentru multe mame. Jennifer are gemeni în vârstă de 8 ani.

Jessica Alba

Jessica Alba

Iată o femeie pe care nu credem c-am văzut-o vreodată altfel decât perfectă. Stylish, aranjată, elegantă şi feminină, vedeta a reuşit să îşi păstreze imaginea de divă sexy chiar şi după ce a devenit mamă. Poate chiar maternitatea i-a dat o strălucire aparte feţei sale.

FOTO Getty Images, HeptaRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg