Cele mai SEXY picioare din ROCK! Tina Turner a împlinit 78 de ani!

27 noiembrie, 2017
gggggggggggggggggggggggggggc81c54350cc6add938d0a5c0b589828c  il rock tina turner jpeg

Pe 26 noiembrie, Regina Rock'n'roll a împlinit 78 de ani, dar, aşa cum ne-a învăţat de ceva ani încoace, nu-şi arată deloc vârsta! Iată o trecere în revistă a unor ipostaze în care legendara artistă ne-a impresionat cu prezenţa sa scenică, dar mai ales cu fizicul fără defect!

image

Şi-a început cariera în 1958, când a început să cânte cu Kings of Rhythm, al lui Ike Turner, numele ei de scenă fiind, la acea vreme, Little Ann. S-a transformat în Tina Turner abia în 1960, când a devenit membră a trupei Ike & Tina Turner Revue. Cei doi au obţinut succesul cu hituri precum A Fool in Love, River Deep - Mountain High (1966), Proud Mary (1971) şi Nutbush City Limits (1973), piesă pe care chiar ea a compus-o.

image

Tina şi Ike, în 1973, în zilele lor bune împreună

Din păcate, colaborarea fructuoasă dintre Tina şi Ike a avut de suferit din cauza relaţiei tot mai tensionate dintre ea şi el. În autobiografia ei, I, Tina, cântăreaţa de culoare povesteşte despre abuzul fizic pe care l-a suportat în perioada în care forma un cuplu cu Ike Turner. Astfel, cei doi s-au despărţit în 1976, după care, în 1978, au şi divorţat.

image image

După divorţul de Ike, Tina şi-a recăpătat forţele şi şi-a lansat cariera solo. În anii '80, a revenit pe scenă cu melodii noi, precum Let's Stay Together (1983), care au devenit unele dintre cele mai mari hituri din muzica rock. În 1984, şi-a lansat cel de-al cincilea album solo, Private Dancer, care s-a bucurat de un succes internaţional. Albumul conţine şi hitul What's Love Got to Do with It , care a devenit cel mai mare hit al Tinei, câştigând patru premii Grammy, printre care şi Cel mai bun album al Anului.

image

Succesul ei a continuat pe întreaga durată a anilor '80 şi '90, albumele divei primind laudele criticilor muzicali din întreaga lume şi, mai ales, admiraţia publicului ei tot mai fidel. Unul dintre cei mai de succes artişti din lume, câştigătoarea a 11 premii Grammy, Tina Turner a fost încoronată Regina Rock'n'roll. Şi pe bună dreptate! A scos pe bandă rulantă hituri şi a devenit legendară datorită carierei întinse pe câteva decenii bune, dar şi datorită prezenţei ei scenice şi a sex appeal-ului ei incontestabil.

image image

Tina Turner a vândut cele mai multe bilete de concerte din istorie, niciun alt artist solo nu a reuşit asemenea performaţă! Cu 180 de milioane de albume şi single-uri vândute în cariera sa atât de longevivă, artista a revenit pe scenă în 2008, pentru a începe turneul mondial Tina!: Turneu aniversar 50 de ani. În decembrie 2016, a anunţat că lucrează la un musical, denumit Tina şi inspirat din viaţa personală.

image

Alături de actualul soţ

Că tot veni vorba despre viaţa personală, artista care a apărut pentru prima dată pe coperta Vogue la 73 de ani s-a căsătorit, în iulie 2013, cu producătorul muzical Erwin Bach, după 27 de ani de idilă.

N-arată rău la peste 70 de ani!Recente pe Ok! Magazine

Jow Biden, Prințul William  sursa   Profimedia jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg