Cele mai SEXY soţii de cântăreţi

19 octombrie, 2010

Este un lucru bine cunoscut că muzicienii au parte de cele mai frumoase femei! Şi nu numai fanele, nişte puştoaice care se aruncă cu una, cu două în braţele idolilor lor, respectă vestitul tipar 90-60-90, ci şi partenerele de viaţă ale artiştilor sunt nişte sex simboluri în toată puterea cuvântului. Iată câteva exemple de perechi hot! Heidi Klum Seal a dat lovitura când un topmodel mai tânăr cu zece ani decât el i-a răspuns avansurilor lui. Heidi Klum era deja cunoscută în lumea modei când l-a cunoscut pe cântăreţul britanic. Chiar urma să devină mamă când s-a îndrăgostit de artist, copilul ei fiind conceput cu omul de afaceri italian Flovio Biatore, de care s-a despărţit

Este un lucru bine cunoscut că muzicienii au parte de cele mai frumoase femei! Şi nu numai fanele, nişte puştoaice care se aruncă cu una, cu două în braţele idolilor lor, respectă vestitul tipar 90-60-90, ci şi partenerele de viaţă ale artiştilor sunt nişte sex simboluri în toată puterea cuvântului. Iată câteva exemple de perechi hot!

a dat lovitura când un topmodel mai tânăr cu zece ani decât el i-a răspuns avansurilor lui. Heidi Klum era deja cunoscută în lumea modei când l-a cunoscut pe cântăreţul britanic. Chiar urma să devină mamă când s-a îndrăgostit de artist, copilul ei fiind conceput cu omul de afaceri italian Flovio Biatore, de care s-a despărţit din cauza infidelităţilor lui. Klum şi-a găsit aşadar consolarea în braţele lui Seal, cu care s-a măritat pe 10 mai 2005 şi alături de care îşi creşte cei patru copii: Henry Gunther Ademola Dashtu, Johan Riley Fyodor Taiwo, Lou Sulola şi fetiţa vitregă a cântăreţului, Leni, care a fost adoptată de Seal.

O fi rapperul

unul dintre cei mai apreciaţi bărbaţi din industria muzicală americană, datorită averii acumulate profesând în acest domeniu, dar sex-appeal-ul său a crescut simţitor de când a început să se afişeze la braţ cu frumoasa Beyonce Knowles. Colaborările profesionale dintre cei doi au transformat relaţia lor de prieteni într-una amoroasă. În 2005, la trei ani de când deveniseră un cuplu, au început să circule zvonuri despre nunta dintre Beyonce şi Jay-Z, care a avut însă loc abia în aprilie 2008 . Iar acum, celebra pereche se pare că-şi face planuri să devină cât mai curând părinţi.

Cine s-ar fi gândit că vocalul trupei

, care e un tip destul de timid, îi va câştiga într-o bună zi inima frumoasei dive de la Hollywood, Gwyneth Paltrow? Dar inimaginabilul s-a petrecut, deoarece

nu numai că a început o relaţie amoroasă cu fosta logodnică a lui Brad Pitt, dar a reuşit chiar să-i devină soţ. Cei doi sunt căsătoriţi din 2003 şi au împreună doi copii, pe Apple Blythe Alison şi pe Moses Bruce Anthony.

Rockerul

i-a pus verigheta pe deget frumoasei Gwen Stefani în septembrie 2002. Şi oficializarea relaţiei lor a adus atâta bucurie faimosului cuplu, încât cei doi au hotărât să repete ceremonia după numai două săptămâni de când au făcut pasul cel mare. Fashionistă convinsă, vocalul trupei

şi-a dorit o a două nuntă pentru a-şi mai etala încă o dată minunata ei rochie de mireasă, semnată de vestitul designer John Galliano. Cei doi cântăreţi au în prezent doi băieţi: pe Kingston James McGregor şi pe Zuma Nesta Rock.

(65), mare iubitor de femei, s-a însurat cu manechinul Penny Lancaster (39), în 2007, după ce s-a născut primul lor copil. Cântăreţul are şapte urmaşi făcuţi cu cinci femei diferite, cel mai mare dintre ei fiind născut în 1964, iar cel mai mic este aşteptat să vină pe lume la începutul lui 2011.

Iman

Celebrul manechin s-a măritat, în 1992, cu rockerul

, în ciuda faptului că acesta nu a ascuns niciodată faptul că este bisexual. Se pare că artistul a găsit nume pentru copiii pe care avea, la acea vreme, să-i facă el cu ea la un moment dat chiar din seara în care s-au întâlnit, atât de mare a fost atracţia dintre ei. Iman şi cântăreţul britanic sunt părinţii unei fete de zece ani, Alexandria Zahra Jones.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}