Cele mai sexy vedete de la Hollywood!

8 mai, 2015

Sunt cunoscute, talentate şi extrem de sexy. Aşa că, merită să le menţionăm într-un top al celor mai sexy vedete din cetatea filmului! Şi dacă tot facem asta, ne permitem să fim un pic subiectivi. Nu de alta, dar cum toate

Sunt cunoscute, talentate şi extrem de sexy. Aşa că, merită să le menţionăm într-un top al celor mai sexy vedete din cetatea filmului! Şi dacă tot facem asta, ne permitem să fim un pic subiectivi. Nu de alta, dar cum toate actriţele de la Hollywood sunt atât de atrăgătoare, ne-ar fi imposibil să le menţionăm pe toate aici!

Iată, aşadar, câteva dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood!

E probabil singura actriţă care ar arăta sexy în orice ipostază s-ar afla. Nu degeaba, de altfel, a fost declarată de atâtea ori cea mai sexy actriţă din lume. Vorbim, bineînţeles, de Megan Fox şi de al său sex-appeal care ar face pe orice bărbat să-i pice la picioare dacă ar avea-o în preajmă.

Nu putem să nu o menţionăm în acest top pe Angelina Jolie. Chiar dacă acum actriţa este doar piele şi os din cauza operaţiilor chirurgicale prin care a trecut în ultima vreme, nu putem să nu face trimitere către acele pictoriale incendiare pe care actriţa le făcea în tinereţe.

Este probabil mai bine cunoscută pentru ceea ce face dincolo de platourile de filmare, decât pentru rolurile sale. Însă, lucrurile sunt pe cale să se schimbe în ceea ce-o priveşte pe Sienna Miller. Că doar frumuseţea ei nu este deloc de neglijat.

Pentru mulţi, Katherine Heigl este una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood, dacă nu cea mai cea. E amuzantă, atractivă şi extrem de talentată, aşa că nu e de mirare că reuşeşte să-i facă pe bărbaţii din jurul ei să-i îndeplinească toate dorinţele.

Nu este ocazie în care Eva Mendes să nu profite de înzestrarea sa fizică. Că doar nu degeaba l-a prins în mrejele sale pe unul dintre cei mai sexy bărbaţi de la Hollywood: Ryan Gosling.

Ochi de pisică, piele olive, buze voluptuoase şi accentul acela latin. Cum să nu-ţi placă Penelope Cruz? Dacă stăm şi ne gândim, chiar nu găsim un motiv pentru care să n-o includem pe această actriţă în topul celor mai sexy vedete de la Hollywood. O confirmă şi partenerul său, Javier Bardem, alt exemplu al elor mai sexy masculi din cetatea filmului.

Şi dacă tot vorbimd e sexualitate şi senzualitate trebuie s-o aducem în discuţie şi pe Catherine Zeta Jones. Câţi n-or fi suspinat la pictorialele incendiare cu celebra actriţă? Dar asta e, actriţa aparţine doar unui bărbat şi acela este actorul Michael Douglas.

Are o faţă ca de porţelan şi arată precum o păpuşă. Şi nu numai atât. Are un corp de zeiţă şi este talentată până în măduva oaselor. De cine vorbim? De nimeni alta decât Nicole Kidman.

Cele mai sexy vedete de la Hollywood – actriţe de demult

Poate că timpul nu a fost prea blând cu reputaţia ei, însă în zilele ei de glorie nimic nu-şi putea lua ochii de la ea. Şi până la urmă de ce ar fi făcut-o? Elizabeth Taylor era una dintre cele mai frumoase femei din lume. Aşa că, atunci când eşti atât de sexy şi dorită, parcă nimic nu mai contează!

Formele sale apetisante şi caracterul jucăuş au făcut-o pe Sofia Loren să fie dorită de toţi bărbaţii. Frumuseţea de originea italiană a fost cel mai în vârstă model care a pozat în calendarul Pirelli (avea 72 de ani).Recente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}