Cele mai sexy vedete masculine la plajă. Cine arată mai bine?

10 iulie, 2017
liam hemsworth png

În showbiz contează foarte mult cum arăţi, iar vedetele, chiar şi cele masculine, sunt foarte preocupate de propria lor imagine, aşa că fac sport în mod constant pentru a reuşit să scape de tricou la plajă şi pentru a face o impresie bună. Astfel că, actori de la Hollywood, cântăreţi şi fotbalişti, cu toţii îşi etalează abdomenul cu pătraţele şi muşchii pe care i-au căpătat în urma a numeroase ore la sala de sport şi a unei diete echilibrate. Şi atunci când apar, fac furori, atât în preajma lor, cât şi pe social media, cu fotografiile sexy pe care le distribuie.

Cristiano Ronaldo

Este unul dintre cei mai sexy şi mai apreciaţi fotbalişti din lume şi este conştient de atuurile sale. Aşa că fotografiile la plajă, în short sunt un deliciu pentru fanele de pe reţelele de socializare.

image

Chris Pratt

Actorul de 38 de ani, Chris Pratt, este plin de muşchi, însă nu se expune ostentativ pe reţelele de socializare. S-a fotografiat la bustul gol, în timpul unei partide de pescuit, dar tot putem vedea că nu are pic de burtă şi că arată excepţional.

image

Liam Hemsworth

Iubitul lui Miley Cyrus, actorul Liam Hemsworth, este un adevărat bărbat, cu un corp parcă desenat, iar pozele distribuite de el pe contul de Instagram confirmă acest lucru. Arată senzaţional în razele soarelui, îmbrăcat doar cu o pereche de pantaloni de plajă foarte scurţi.

image

Orlando Bloom

Ştim cu toţii acele fotografii cu Orlando Bloom dezbrăcat pe paddle board şi este drept că nu ne displace nici ceea ce vedem acum. Recent, actorul a distribuit pe contul său de Instagram o fotografie amuzantă, acoperit doar în partea de jos cu un material , în timp ce stătea cu braţele depărtate, după o zi la soare, cu urme vizibile de la pantalonii de plajă scruţi.

image

Ricky Martin

Mereu a avut un corp de invidiat şi nu s-a sfiit să îşi etaleze abdomenul tonifiat şi braţele puternice în fotografii pe reţelele de socializare. Ricky Marin face şi el parte din seria vedetelor care se îngrijesc de felul în care arată.

image

Zac Efron

Actorul de 29 de ani s-a făcut cunoscut în cadrul unor filme pentru copii, iar mai târziu a devenit un sex-simbol, idolul adolescentelor de pretutindeni. S-a transformat într-un bărbat în toată regula, iar acest lucru l-a ajutat la câştigarea unor roluri de bad boy, sculptat la sală.

image

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi