Cele mai slabe vedete din România!

4 februarie, 2015

În subconştientul femeii actuale s-a creat nevoia de a fi slabă. Pornind de la ceea ce vedem pe podiumuri şi până la ceea ce vedem la televizor, femeile din prezent îşi doresc să fie din ce în ce mai slabe. Unii bărbaţi au declarat că le plac femeile cu forme voluptuoase

În subconştientul femeii actuale s-a creat nevoia de a fi slabă. Pornind de la ceea ce vedem pe podiumuri şi până la ceea ce vedem la televizor, femeile din prezent îşi doresc să fie din ce în ce mai slabe. Unii bărbaţi au declarat că le plac femeile cu forme voluptuoase, pe când alţii admit că femeia înaltă şi slabă este idealul de frumuseţe. Acest ”microb” al femeii skinny s-a infiltrat şi-n rândul vedetelor noastre autohtone, care tind să le semene manechinelor de pe cele mai prestigioase podiumurile.

Haideţi, aşadar, să vedem care sunt cele mai slabe vedete din România!

Andreea Raicu - 1, 75 m / 50 kg

Este una dintre vedetele foarte slabe din showbiz-ul românesc. Prezentatoarea TV a pierdut foarte multe kilograme de când este vegetariană. Deşi unii spun că ar trebui să facă ceva în privinţa kilogramelor în continuă scădere, vedeta a spus că se simte foarte bine, de când este adepta unui stil de viaţă sănătos.

Iulia Albu - 1, 76 m / 45 de kg

Dacă e să ne luăm după cifre, controversata vedetă este categoric anorexică. Dar, dacă e să ne luăm după vorbele Iuliei, vedeta are un organism sănătos, mănâncă suficient, are arderi bune şi se simte foarte bine în pielea ei.

Geanina Varga - 1, 75 m / 52 de kg

Unele guri spun că Geanina este prea slabă pentru înălţimea ei. Ea susţine că aşa îi este felul şi că nu se poate îngrăşa mai mult, cu toate că mănâncă atât cât trebuie. ”Întotdeauna am fost aşa slăbuţă. Mă pot numi chiar norocoasă, dar asta nu înseamnă că îmi neglijez alimentaţia. Am o viaţă activă, atât la redacţie, cât şi acasă cu fiul meu. Cred că e o mare diferenţă între o persoană care suferă de o problemă de alimentaţie şi o persoana care e atentă cu ceea ce mănâncă. Şi da, chiar am momente când îmi fac de cap şi mănânc orice îmi face cu ochiul. Totuşi, încerc să rămân disciplinată la capitolul ăsta!” spunea la un moment dat Geanina Varga.

Nicoleta Luciu

Este obsedată să aibă un trup perfect. Ţine dietă, face sport şi este dispusă să facă orice alt sacrificiu pentru a ajunge la numărul de kilograme pe care şi-l doreşte. Însă, în timp ce Nicoleta apelează la atâtea trucuri pentru a se menţine în formă, gurile rele spun că Nicoleta este mult prea slabă pentru standardele unui trup ideal.

Cele mai slabe vedete masculine din România!

Dacă pentru femei este un ideal să ajungă la un număr de kilograme mai mic, pentru bărbaţi lucrurile stau diferit. Unii bărbaţii din România au ajuns la un număr de kilograme critic, iar doamnele nu sunt tocmai încântate de ceea ce văd. Ştefan Bănică Jr şi Dani Otil sunt doi dintre cei mai doriţi burlaci din România, însă silueta lor firavă nu e deloc apetisantă.Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg