Cele mai şocante despărţiri de la Hollywood

30 noiembrie, 2010

Ştim cu toţii că relaţiile amoroase sunt greu de menţinut. Mai ales în Cetatea Filmului, unde paparazzi îţi monitorizează fiecare mişcare, producătorii pretind să dai dovadă de talent şi bunăvoinţă la orice oră, PR-ul te vrea subiect suculent de presă, antrenorul de fitness te îndeamnă la mişcare, stilistul te preferă elegant… şi lista poate continua. În tot acest iureş, eşti norocos dacă-ţi mai găseşti marea iubire.

Ştim cu toţii că relaţiile amoroase sunt greu de menţinut. Mai ales în Cetatea Filmului, unde paparazzi îţi monitorizează fiecare mişcare, producătorii pretind să dai dovadă de talent şi bunăvoinţă la orice oră, PR-ul te vrea subiect suculent de presă, antrenorul de fitness te îndeamnă la mişcare, stilistul te preferă elegant… şi lista poate continua. În tot acest iureş, eşti norocos dacă-ţi mai găseşti marea iubire. Însă unele vedete lovite de Cupidon n-au reuşit să-şi păstreze jumătatea, spre uimirea întregii lumi. Iată câteva cupluri care n-au rezistat împreună:

Eva Longoria – Tony Parker

Despărţirea dintre frumoasa vedetă a serialului „Neveste disperate” şi faimosul jucător de baschet a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Cei doi soţi păreau perechea ideală de fiecare dată când îşi făceau apariţia în public. Dar se pare că aparenţele înşală, deoarece, pe 17 noiembrie, celebra actriţă i-a intentat divorţ sportivului Tony Parker, căruia i-a fost alături timp de trei ani. Relaţia lor a intrat în impas imediat ce Eva a descoperit câteva „mesaje insinuante” pe care Tony i le trimisese altei femei. Se pare că cei doi „s-au îndepărtat unul de celălalt de-a lungul vremii”, conform spuselor unor apropiaţi de-ai lor. Aşadar aventura lui a fost probabil lovitura fatală pentru relaţia lor deja şubredă.

Christina Aguilera – Jordan Bratman

Cine ar fi bănuit în urmă cu două luni că mariajul dintre celebra cântăreaţă şi producătorul muzical era pe butuci? Ei bine, se pare că încă din primăvara acestui an lucrurile se schimbaseră în relaţia celor două vedete. Cel puţin asta susţine un apropiat de-ai fostului cuplu: „Locuiesc separat şi, de mai bine de şase luni, Christina şi Jordan se comportă ca şi cum ar fi doar prieteni, nicidecum soţ şi soţie.” Aşadar nu-i de mirare că pe 12 octombrie Aguilera şi Bratman au făcut public faptul că divorţează. Iar, la puţin timp după aceea, Christina a fost zărită purtând un tricou inscripţionat cu textul „Girls just wanna have fun”.

David Arquette – Courteney Cox

Alt cuplu care părea că sfida trecerea timpului este cel format dintre vedeta serialului „Prietenii tăi” şi actorul din filmul „Scream”. Dar, după 11 ani de căsnicie, Courteney şi David au lăsat să se întrevadă problemele cu care se confruntau de ceva vreme în momentul în care au emis, pe 11 octombrie, un comunicat de presă prin care anunţau că s-au separat. A doua zi, Arquette a recunoscut, în cadrul emisiunii radiofonice prezentate de Howard Stern, că s-a culcat cu o chelneriţă după ce a hotărât de comun acord cu soţia lui că au amândoi nevoie de o pauză. Rămâne de văzut dacă cei doi actori vor divorţa sau se vor împăca de dragul fiicei lor, Coco.

Sandra Bullock – Jesse James

La câteva săptămâni după ce actriţa a câştigat Oscarul pentru prestaţia din filmul „The Blind Side”, au ieşit la iveală dovezi ale infidelităţii soţului ei. Cuplul a ajuns la divorţ în urma aventurilor pe care le-a avut Jesse James pe timpul mariajului său cu Bullock. În momentul în care Sandra a confirmat divorţul, ea a ţinut să precizeze şi faptul că a adoptat un băieţel de culoare din New Orleans.

Jim Carrey – Jenny McCarthy

Cei doi actori au apelat la o metodă inedită de a-şi anunţa separarea: în aprilie 2010, au scris amândoi pe Twitter că relaţia lor de cinci ani s-a încheiat. Ulterior, purtătorii de cuvânt ai celor două vedete au confirmat uimitoarea veste. Actorul de 48 de ani şi fostul iepuraş Playboy (37) au declarat că sunt recunoscători unul altuia pentru timpul petrecut împreună. Motivul pentru care şi-au spus „Adio!”? Jenny a mărturisit că nu mai aveau parte de distracţie ca-n vremurile bune. Când colo, depresia de care suferea Jim pare să fi afectat relaţia, în timp ce autismul cu care a fost diagnosticat fiul lui Jenny, Evan (7), n-a simplificat nici el lucrurile.

Kate Winslet – Sam Mendes

Actriţa şi regizorul au pus capăt căsniciei lor la începutul lui 2010. „Kate şi Sam anunţă cu tristeţe faptul că s-au despărţit”, era scris în comunicatul de presă emis în martie anul acesta. „Separarea s-a produs în termeni amiabili şi s-a făcut de comun acord. Cei doi se vor implica pe mai departe în viaţa copiilor lor.” Winslet şi Mendes şi-au unit destinele în 2003 şi au un fiu împreună, pe Joe (6).Recente pe Ok! Magazine

Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba  profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Vladimir Putin sursa  GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba  GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex sursa  Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica  Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae  Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0 sursa  GettyImages jpg