Cele mai şocante scandaluri din lumea celebrităţilor

20 februarie, 2014

Nici persoanele din lumea mondenă nu au avut o viaţă uşoară. Multe dintre ele au suferit traume şi au trecut prin greutăţi devastatoare care le-au marcat trecutul şi prezentul. Iată o parte dintre starurile de-altădată, dar şi

Nici persoanele din lumea mondenă nu au avut o viaţă uşoară. Multe dintre ele au suferit traume şi au trecut prin greutăţi devastatoare care le-au marcat trecutul şi prezentul. Iată o parte dintre starurile de-altădată, dar şi ale vremii, care au fost titluri de ziar pentru cele mai urâte motive posibile.

Începem cu Ashton Kutcher care, înainte să ajungă un mare star de cinema, a avut o iubită pe nume Ashley Ellerin (22). Tragic a fost că aceasta a fost ucisă în mod brutal. Pe 21 februarie 2001, actorul amânase o întâlnire cu ea, dorind să o viziteze mai târziu în acea seară.Când a bătut la uşă, la ora 22:45, nu a răspuns nimeni, aşa că a intrat şi a descoperit-o pe iubita lui într-o baltă de sânge, njunghiată de 35 de ori. Ucigaşul lui Ashley era un vestit criminat în serie şi se află în închisoare, în aşteptarea procesului. Ashton ar trebui să depună mărturie.

Jennifer Hudson

Actriţa câştigătoare de Oscar a fost devastată după ce fostul ei cumnat, William Balfour, i-a împuşcat mortal familia: pe mama sa, fratele şi nepoţelul, în 2008. Sora lui Jennifer, Julia, era separată de acesta şi a refuzat să se împace cu el, motiv pentru care William i-a ucis familia, ca răzbunare. Totuşi, el a negat acuzaţiile, dar a fost închis pe viaţă, după mărturia actriţei.

Gianni Versace

Fashioniştii au deplâns moartea designerului, când acesta a fost împuşcat mortal pe treptele casei sale de pe plaja din Miami, în 1997. Versace se întorcea de la o plimbare de dimineaţă când un tânăr de 27 de ani, Andrew Cunana, l-a ucis. Acesta a fugit de la locul faptei şi s-a sinucis, pe o barcă, 8 zile după incident şi se pare că mai împuşcase cel puţin 4 oameni în trecut, fiind pe lista FBI-ului. Nimeni nu ştie motivul crimei.

Tupac Shakur şi Notorious BIG

Iconul hip-hop a fost prins la mijloc în războiul genului muzical pe care-l abordase, fiind împuşcat dintr-o maşină, în 1996, în Las Vegas. Tupac se îndrepta spre un club cu nişte prieteni, când un Cadillac alb a oprit lângă maşina lui şi s-a tras din el, un glonte perforându-i plămânul drept. Din păcate, artistul a murit a doua zi, în spital. Cenuşa sa a fost amestecată cu marijuana şi a fost fumată de Outlawz, grupul hip-hop pe care l-a creat. Nimeni n-a fost găsit vinovat pentru crimă. Însă se zvoneşte că rivalul său, un alt artist celebru, Notorious BIG, l-ar fi ucis. Şi acesta a murit în aceleaşi circumstanţe, un an mai târziu.

Matthew Broderick

Soţul Jessicăi Parker a fost vinovat pentru un accident din 1987, când le-a ucis pe Anna Gallagher şi pe mama ei, Margaret Doherty, într-un accident de maşină în nordul Irlandei. Actorul se afla cu iubita lui pe atunci, Jennifer Grey, dar a făcut o manevră greşită şi a intrat pe contrasens, izbindu-se de o altă maşină. Matthew a stat o lună în spital, dar din cauza pierderilor de memorie, nu poate să explice ce s-a întâmplat. A fost acuzat de condus neglijent şi a plătit 150 de dolari. Familia victimelor a fost şocată şi înfuriată de ce s-a întâmplat, dar au căzut la pace toţi abia în 2003.

Oscar Pistorius

Unul dintre cel mai recente scandaluri tragice îl are în vizor pe atletul paralimplic, care şi-a ucis iubita, modelul Reeva Steenkamp, pe 14 februarie 2013. Oscar susţine că a crezut că e un intrus şi a împuşcat-o de trei ori prin uşa încuiată a băii din casa sa,.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}