Cele mai spectaculoase torturi de nuntă ale celebrităţilor

16 martie, 2017
0c6ed4584b1833d595117948f926c75a jpeg

Nu degeaba apelează ei la organizatori de nunţi, cărora le pun la dispoziţie o mică avere pentru această petrecere! Nunţilor starurilor de la Hollywood sunt pregătite în detaliu de specialişti, iar rezultatul este unul fabulos. Nu ne credeţi? Haideţi să vedem o galerie foto a celor mai spectaculoase torturi de nuntă ale celerităţilor!

Sofia Vergara şi Joe Manganiello

Nu ştim cine le-a organizat lor nunta, dar credem că Sofia a avut un cuvânt important de spus în privinţa tortului, că doar e o mare ”devoratoare de dulciuri”, după cum a declarat chiar ea cu alte ocazii. Revenind la tort, într-adevăr, acesta a fost spectaculos! Vorbim de o ”piesă de rezistenţă” cu cinci etaje, decorat cu un superb aranjament floral. Wow!

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Nov 23, 2015 at 8:44pm PST

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Nov 23, 2015 at 8:44pm PST

Nikki Reed şi Ian Somerhalder

 Ei au avut o nuntă de aprilie de vis! După o ceremonie boemă, cei doi miri şi invitaţii lor s-au delectat cu un delicios tort ”red velvet”, cu trei etaje, acoperit de o cremă de unt şi decorat cu flori în culori pale. Iar pe el tronau, îndrăgostiţi, doi porumbei suflaţi cu aur. Un vis!

image

Kim Kardashian şi Kris Humphries

Dacă la nunta cu Kanye West a ales un tort cu fructe, de şapte etaje, al cărui cost se ridica la 6,685 de dolari, la nunta anterioară, cea cu basketbalistul Kris Humphries, Kim a avut un tort ”clasic”, alb-negru, care cântărea nu mai puţin de 270 de kilograme. Vă închipuiţi, aşadar, că tortul cu fulgi de ciocolată şi decorat cu cremă de unt a costat pe măsură! 20,000 de dolari să fim mai precişi!

image

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas

Uniunea celor doi titani a fost marcată cu o petrecere în stil hollywoodian! Invitaţi VIP, muzică de calitate, un meniu pe măsură şi un tort uriaş de 7,000 de dolari, de vanilie. Fun fact: a fost nevoie să se îndepărteze ultimele două etaje pentru a încăpea pe uşi! Înălţimea totală a tortului: 1,82.

image

Donald şi Melania Trump

”Nimic nu e suficient de bun pentru Donald”, ar putea fi auzit spunând chiar el. Totuşi, tortul de la nunta cu Melania pare să fi fost ales pe măsura grandorii lui. Tortul a măsurat şapte etaje (1,5 m), a cântărit 90 de kilograme şi a fost acoperit de peste 3000 de trandafiri albi, ”confecţionaţi” din cremă de unt Grand Marnier. Tortul a fost făcut de patiserul – chef Cedric Barbaret, care a ”lucrat” timp de două luni la acest produs.

image

Prinţul William şi Kate Middleton

Tortul lor a fost un tort pe măsura statului lor! A măsurat opt etaje şi a fost vorba de unul cu fructe, acoperit de ciocolată albă. Costul total: 80, 000 de dolari! A fost creat de Fiona Cairns şi decorat cu 17 tipuri diferite de flori, printre care trandafir englezesc, ciulin scoţian, narcise din Ţara Galilor, irişi şi trifoi, simbolul Irlandei. Pe cel de-al şaselea etaj stăteau ”scrijelite” iniţialele mirilor înconjurate de crini.

image

Hilary Duff şi Mike Comrie

 

Tortul lor a respectat trendul ”naked cakes”, adică tort fără glazură. Însă, chiar şi aşa, tortul lor a fost unul spectaculos şi suntem siguri că a costat pe măsură. Cât de gust, nu putem decât să ne închipuim...

image

Blake Lively şi Ryan Reynolds

La nunta lor, invitaţii s-au îndulcit cu un tort de vanilie cu cremă de caise şi ciocolată cu lapte. Dispus pe patru etaje voluminoase, tortul lui Blake şi-al lui Ryan a fost o adevărată splendoare!

image

George şi Amal Clooney

Nu ne aşteptam la mai puţin din partea unui cuplu atât de elegant precum cel format din Amal şi George Clooney. Cei doi au ales pentru cel mai frumos eveniment din viaţa lor un tort de ciocolată, într-o formă pătrăţoasă, extrem de elegant!

image

foto: PinterestRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg